Yengeç Burcu Özellikleri (22 Haziran 22 Temmuz)

Yengeç burcu özellikleri ve burç uyumu

ASTROLOJİ - 06-06-2022 13:03

Yengeç Burcu Özellikleri (22 Haziran 22 Temmuz)

Gezegeni Ay olan Yengeç burcunun ve yükseleni yengeç olanlar su grubunda yer almaktadır. Evine, ailesine, arkadaşlarına ve çevresine aşırı düşkünlerdir. Yemeyi seven yengeçler bir o kadar yemek yapma konusunda oldukça iyilerdir. Tarihsel konulara ilgili, müzik yeteneğine sahiplerdir. Algıları yüksek olan Yengeçler bir o kadar da anlayışlı, şefkatli ve merhametlidirler bundan dolayı çocuklarla araları oldukça iyidir.

Anlaştığı burçlar: Akrep, Balık, Oğlak

Anlaşamadığı burçlar: İkizler, Yay, Kova

Burç taşı: Beyaz ve Pembe akik

Olumlu yönleri: Şefkatli, empati duygusu yüksek, korumacı, aileye bağlı, duygusal, sezgileri kuvvetli, fedakar, duyarlı ve hassas.

Olumsuz yönleri: Sessiz, şüpheci, kaygılı, endişeli, kolay anlaşılmayan

Yengeç – Koç uyumu

Koç burçlarını idare etmeniz zordur çünkü bitmek bilmeyen bir enerjiye sahiplerdir, buna ya ayak uydurmalısınız ya da evcimen yapınız ile karşınızdakini sıkmadan yanınızda bir nebze tutabilirsiniz. Koçlar her ne kadar romantik gözükseler de bundan çabuk sıkılan bir yapıya sahiplerdir onlara daha çok hız, adrenalin ve heyecan daha eğleneli ve güzel gelmektedir. Koçlar için ailesinden önce hedefleri, hayalleri, planları daha ön plandadır ve bu durum yengeç için hiç iyi değildir çünkü yengeçler ailenin her şeyden önce geldiğini düşünürler.

Yengeç – Boğa uyumu

Su ile toprağın birleşiminden güzel bir birliktelik olabilir. Boğa ile yengeç dengeyi bulmakta. Zorlanmayacak ikili burçlardan biridir. Birbirini destekleyen, sakin ve uyumlu bir birlikteliğiniz olabilir. Lezzetli yemekler ve güzel sofralar bu ilişkinin temel yapısından biridir, birbirinize kilo aldırabilirsiniz.

Yengeç – İkizler uyumu

Bu kıpır kıpır olan ikizler fazlasıyla değişken ve kararsızlardır. Her şeyi pratik zeka ve fikirleri ile düşünen ikizler sizin bulunduğunuz duyguyu anlamakta zorluk çekebilirler, bu yüzden ortak noktalarınızı bulmak bir tık zordur. Aileci ve korumacı olan yengeç daima yanınızda olacaktır.

 Yengeç – Yengeç uyumu

Ayın hareketleri ve değişkenliği yüzünden değişen ruh hallerine sebep olacaktır bu da ilişkiyi oldukça zor bir hale sokabilir. Ancak ikiniz de empati kurduğunuz zaman ortada hiçbir sıkıntı kalmayacaktır. Ayrıca karşınızda yansımanız olacağından ikiniz de problemlerinizi susup duygularınızla halletmeye çalışacaksınız bu da ilişkiyi olduğundan fazla ağırlaştıracaktır.

Yengeç – Aslan uyumu

Aslan burcu sizde ihtiyaç duyduğu duygusallığı, yakınlığı, şefkati ve korumacı oluşunuzu beğenecektir fakat fazla sık boğaz etmemeniz de fayda vardır her an fazla dozdan kükreyebilirler. İplerin kimin kontrolünde olacağının kararı problem yaratabilir bu yüzden iki tarafın da orta yolu bulmasında fayda var aksi taktirde tartışmalara yol açabilir. Anlayışlı ve empati kurulmadığı sürece ilişkinin ilerlemesi güçtür bu yüzden iki tarafın da birbirini desteklemesinde büyük bir önem taşır.

Yengeç – Başak uyumu

Duygusal ihtiyacı her açından karşılayabilen yengeç sizi çok iyi anlar ve sizin gündelik kaygılarınızı, evhamlarınızın karşısında oldukça rahatlatıcı ve sakindir. Aile ve çocuk bir yengeç için her zaman ön plandadır bu yüzden huzuru ve güveni bir yengeçte bulmanız mümkündür.

Yengeç – Terazi uyumu

Çok yüksek olan empati, merhamet, şefkat duygunuz terazi de yabancı ve uzak olduğu duygular olabilir. Mantığı ile bunları anlamlandıramayan terazi ile ilk konuşmalarda fazlasıyla ters gelebilirsiniz ve anlaşmazlıklar sürtüşmeler söz konusu olabilir. Fakat aranızdaki ilişki ilerledikçe yengeçteki huzuru mutluluğu fark edeceksiniz.

Yengeç – Akrep uyumu

Su grubu burçlarının uyumu, birleşimi inanılmaz bir gerçek. Bu yüzden yengeç akrebin duygularından, hislerinden ve halinden anlayabilecek bir burçtur. İki burcun da sezgi ve empati duyguları yüksektir bu özellikleri sayesinde iyi bir ikili olup çok güzel ilişki yaşayabilirler. Yengecin fazla rahat olması akrebi şüpheye ve paniğe sokabilir bu da aranızda tartışmalar yaratacaktır.

Yengeç – Yay uyumu

  Kolay bir ilişki değildir, krizler ve tartışmalar çıkabilir. Ailesine düşkün, evine ve yuvasına bağlı, gezmekten, yeni farklı insanlar tanımaktan hoşlanan yengeç yay için sıkıcı, anlamsız ve çok geleneksel bir durum olarak görülür. Yayın sizi şekillendirmesi, ilişkiyi yürütebilmek için size önerilerde bulunup yönlendirmesi yengeç için sıkıcı bir durum haline gelebilir. Bu da zor bir ilişki modelidir.

Yengeç – Oğlak uyumu

İşte tam olarak birbirlerini tamamlayan mükemmel bir ikili. Oğlak burcunun gelenekçi, tutucu gibi özellikleri sizin çoğu beklentinizi karşılayacaktır. Siz güçlenirken o size evinde aradığınız huzuru, şefkati, aile kavramını tanımlayacak bir şekilde hissettirecektir. İkinizin de ortak özellikleri olan geleneksel, aileye düşkün, korumacı ve tutuculuğunuz sayesinde birbirinizi çok güzel tamamlayacaksınız. İkiniz de öncü karakterde burçlarsınız ikinizin de gelgitlerinden dolayı ilişkinize zarar gelmemesini önleyebilirsiniz.

Yengeç – Kova uyumu

Yengecin duygusal ihtiyaçlarını karşılamanız bir tık zor olabilir. Aşırı korumacı ve aileye bağlı olan yengeç, çok iyi bir anne veya baba olabilir. Ama bu kadar evcimen bir o kadar da sosyal olmanız kovalara sıkıcı veya boğucu gelebilir. Ayrıca kovanın hassas olması, arkadaşına ve çevresine düşkün, dost canlısı olması yengecin tutucu yapısıyla hiç te iyi gitmeyebilir. Yani zaman zaman birbirinizi anlamayan tahammül etmeyen bir çift olabilirsiniz bu yüzden çokça dikkat edilmesi gereken bir ilişkidir.

Yengeç – Balık uyumu

Yengecin sizi koruyup kollaması şefkat göstermesi balığın hoşuna gidecektir. Yengecin evcimen yapısı sizin merhametli ve hassas yapınızla mükemmel bir şekilde uyuşur. Yengecin duygu değişimleri ve dengesizliği balığın duygusallığına vurabilir ve kalbini kırıp üzebilir, hassasiyetinizden dolayı kolay yıpranabilecek bir ilişki olabilir. Yengecin liderliği ve öncü yönlerine çok dikkat etmelisiniz çünkü ilişki her an yengecin istediği yöne doğru şekillenebilir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ