Yay Burcu Özellikleri (23 Kasım – 21 Aralık)

Yay burcu özellikleri ve burç uyumu

ASTROLOJİ - 06-06-2022 23:54

Yay Burcu Özellikleri (23 Kasım – 21 Aralık)

Gezegeni Jüpiter olan Yay burcu ateş grubunda yer almaktadır. Bağımsız, özgür, hareketli, sportif, gezmeyi ve macerayı seven özgür ruhlu bir burçtur. Yar burcu ile çoğu aktiviteyi ve eğlenceyi yapabilirsiniz fakat onları asla kısıtlayamazsınız. Mükemmel bir seyahat ortağı olurlar onlar ile çıkılan yolda asla sıkılmazsınız hatta hiç bitmesin istersiniz. Sadece eğlencede değil dostlukları ve arkadaşlıkları da bir o kadar iyidir. Yay burcunda zor olan tek şey onun hızına yetişip ayak uydurmaktır.

Anlaştığı burçlar: Aslan, Koç, İkizler

Anlaşamadığı burçlar: Oğlak, Yengeç

Burç taşı: Topaz

Olumlu yönleri: Neşeli, gezmeyi ve eğlenmeyi seven, bilge, inançlı, iyimser

Olumsuz yönleri: Yemeye ve içmeye düşkün, patavatsız, aşırı para savurmaya meyilli

Yay – koç uyumu

Gezmeyi seven, adrenalin manyağı, her fikre açık, sosyal çevresi bolca olan ve sosyal biri istiyorsanız yay burcu tam olarak bu isteğinizi karşılayabilecek bir burç. Kafasına estiği zaman her şeyi yapabilecek olan bu burç koç burcu ile mükemmel bir uyum yakalayabilir. Uyumlu ve kafa dengi olan bu burç koç burcu ile çok güzel anlaşabilirler. İki burç ta romantiklikten dozunu alıp adrenalin ve gezme tutkularına tekrardan başlayabilirler.

Yay – Boğa uyumu

Eğlenceli, hareketli ve adrenalin manyağı oluşunuz boğa burcuna bir tık fazla gelebilir, boğanın da sakinliği ve durgun oluşu yay burcuna sıkıcı gelecektir. Bu yüzden ilişkinizde çoğu zaman mesafe olacaktır. İkinizin ortak özelliklerinden biri de evinize yuvanıza bağlı olmanız ve güven olgusu sizde oldukça yüksek. Birbirinizi serbest bıraktığınız sürece sıkıntı yok fakat iki taraftan biri birini sıkarsa veya iki tarafta birbirini sıkarsa ilişkide olumsuzluklar oluşmaya başlayacaktır. İlişki başlamadan bitmiş olacaktır.

Yay – İkizler uyumu

Yay burcunun çok yönlülüğü, özgürlükçü ve rahat hareketi ikizlerin dikkatini çekmeyecek gibi değildir. Yay da ikizler gibi ayrıntıdan, titizlikten, ince düşünmekten nefret ederler. Ortak gezmeniz, eğlenmeniz, seyahatleriniz ilişkinizin en belirgin özelliklerinden biridir. Yay ikizlere heyecan, macera, aktivite katarken, ikizler de zekası ile yay ile olan ilişkisini tamamlar.

Yay – Yengeç uyumu

Kolay bir ilişki değildir, krizler ve tartışmalar çıkabilir. Ailesine düşkün, evine ve yuvasına bağlı, gezmekten, yeni farklı insanlar tanımaktan hoşlanan yengeç yay için sıkıcı, anlamsız ve çok geleneksel bir durum olarak görülür. Yayın sizi şekillendirmesi, ilişkiyi yürütebilmek için size önerilerde bulunup yönlendirmesi yengeç için sıkıcı bir durum haline gelebilir. Bu da zor bir ilişki modelidir.

Yay – Aslan uyumu

Yay burcu hayatınıza bol bol sosyallik, eğlence ve adrenalin getirirken aslan burcunun bonkörlüğünden, kararlı duruşundan ve gücünden etkilenecektir. Birlikte harika seyahatler yapabilirsiniz. İkiniz için de tek zorlayıcı şey aslanın sabit fikirli olmasıdır, inatlaşmadan güzel söz ile anlatıp dikkatlerini dağıtmanız oldukça kolaydır.

Yay – Başak uyumu

İki burcun da değişken ruhlu, esnek yapıda ve güçlü olmanız bu ilişkinin en önemli özelliklerinden biridir. Eğlenmeyi, sosyal paylaşımları seven, fikirlere, düşüncelere, ideallere değer veren bir Yay burcu sizin titiz, detaycı ve kaygılarınızla onu sıkmamaya çalıştığınız sürece bu enerji ve sınırsız iyimserlik size oldukça iyi gelecektir. İki tarafta empati kurduğu sürece güzel bir ilişki olacaktır.

Yay – Terazi uyumu

Uyumlu ve gezgin bir ilişkiniz olabilir. Yay burcu gezip tozmayı, yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi, seyahat etmeyi seven bir burçtur. Bu özellikleri sayesinde çok şey bilirler. Başak çeşit çeşit romantik hayaller kurarken yay avuçlarınızdan çabucak uçup yok olabilir. Sizin ilişkiniz olumlu, uyumlu ve şanslı bir ilişkidir.

Yay – Akrep uyumu

Akrebi anlamanız hiç te kolay değildir. Yayın iyimserliği ve neşesi ikinizi besleyecek en önemli faktörlerden biridir. Yay hayatına farklı perspektiflerden bakabilir. Akrebin tutkulu ve gizemli yönleri yengecin enerjisi ile birleşerek mükemmel şeyler olabilir. Ayrıca iki iyi anlaşan ve enerjisi yüksek burçlar olduğu için güzel bir ilişki olacağını söyleyebilirim.

Yay – Yay uyumu

İki burçta birbirinin yansımasıdır. İki burçta aynı özellikleri taşıdığından dolayı iki tarafta romantizmi dozunda alan ve eğlenceyi dibine kadar yaşayan bir çifttir. Çoluk çocuğa karıştığınız zaman oldukça zorlayıcı bir ilişkiye dönüşebilir. Bu ilişkinin sınır tanımama gibi özellikleri olabilir.

Yay – Oğlak uyumu

İki burcun da birbirini anlaması bir tık zordur. Oğlak burcunun sizin ihtiyaç duyduğunuz maddi güveni verebilir. Birbirinizi anlamak ve birbirinize yak uydurmak nedense zordur. Yayın sürekli hareketli ve seyahatlar da olması oğlak burcunun tutuculuğuna pek uygun olmayabilir.

Yay – Kova uyumu

Yay burcu hayatınıza sosyalleşmeyi, eğlence ve neşeyi getiriyor. Yay ile birlikte zengin bir arkadaş çevresi kurmanız çok basittir. Güzel bir ilişkiniz olabilir fakat yayın sürekli olan değişken halleri kova ile uyumlu olmayabilir aynı şekilde kovanın disiplinli tarafının olması da yay için uyumlu olmayabilir.

Yay – Balık uyumu

Ortak hayalleriniz sizi bir araya getirse de yay burcu bu hayalleri fiziksel olarak yapmayı ve daha fazlasını isteyebilir. Aranızda her ne kadar çekim olsa da uzun vadeli ilişkiyi zor kılabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda ilişki kopup bitebilir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ