Terazi Burcu ve Özellikleri (23 Eylül – 23 Ekim)

Terazi burcu özellikleri ve burç uyumları

ASTROLOJİ - 08-06-2022 12:26

Terazi Burcu ve Özellikleri (23 Eylül – 23 Ekim)

Gezegeni Venüs olan terazi burcu hava grubunda yer almaktadır. Terazi burçları simgesinden de anlaşılacağı gibi adil, akıllı, eşitlikçi, uyumlu ve sabırlı burçlardır. Çoğu olaya empati kurabilirler ve her zaman haklı olan tarafı savunurlar. Sanata düşkün olan teraziler aynı zamanda dominant yapıya sahiplerdir. Teraziler çatışmalardan asla hoşlanmazlar ve elinde hangi konu olursa olsun akıllarını kullanarak ve sabırla ilerlerler.

Anlaştığı burçlar: İkizler, Kova, Koç

Anlaşamadığı burçlar: Oğlak, Balık

Burç taşı: Safir

Olumlu yönleri: Akıllı, mantık ile hareket eden, uyumlu, kibar, adaletli

Olumsuz yönleri: Zevkine düşkün, üşengeç, kararsız

Terazi – Koç uyumu

Birbirinizi tamamlayan bir ilişki olacağınızı söyleyebileceğim bir ikilisiniz. Terazi burcu koç burcundan hoşlandığı an sizinle birlikte olabilmek için bütün yolları deneyecektir. Koç burcu sizin hareketli dünyanızdaki sakinliğiniz ve dengenizden büyülenecektir. Güzel bir ilişki kurabilirsiniz, sonuçta dengeyi bulmayı bilen iki burçtan birisiniz.

Terazi – Boğa uyumu

Aynı gezegene sahip iki burcun ilişkisi hiç te fena değildir. Ortak noktalarınızda buluşabilir ve birbirinizi etkileyebilirsiniz. Üstünüzde herhangi bir sorumluluk yokken mükemmel bir ikili oluyorsunuz fakat ortaya iş, çocuk, ev ve para gibi sorumluluklar gelince sürekli birbirinize paslamaktan geçinemez hale geliyorsunuz. Güzel bir ilişki olabilir fakat asıl zorluk iş ve sorumluluk arınca ortaya çıkacaktır.

Terazi – ikizler uyumu

Terazi kibarlığı ve mantığıyla ikizleri ağına çekebilir çünkü terazinin güzel sözleri ve zevkleri ikizlerin hoşuna gidecektir. Üstelik birliktelik birliktelik ve birlikte olmak onun için oldukça önemlidir. Yine de ortak noktalarınızı ele aldığımızda bu ilişki gerçekten harika olabilir.

Terazi – Yengeç uyumu

Çok yüksek olan empati, merhamet, şefkat duygunuz terazi de yabancı ve uzak olduğu duygular olabilir. Mantığı ile bunları anlamlandıramayan terazi ile ilk konuşmalarda fazlasıyla ters gelebilirsiniz ve anlaşmazlıklar sürtüşmeler söz konusu olabilir. Fakat aranızdaki ilişki ilerledikçe yengeçteki huzuru mutluluğu fark edeceksiniz.

Terazi – Aslan uyumu

Terazinin kibar ve zarafeti karşısında etkilenmemeniz neredeyse imkansız. Birbirinizin çoğu özelliklerini tamamlayarak renkli ve güzel bir ilişki yaratabilirsiniz. İkiniz arasındaki tek zorluk aslanın sürekli övgü alma isteğidir ayrıca siz de aynı zamanda sürekli beğenilmek ve takdir görmek istersiniz. İkiniz de aşk insanısınız fakat aslan tutku ve heyecan ararken terazi daha çok akıl ve mantık tarafına odaklanmaktadır.

Terazi – Başak uyumu

Kolay bir ilişki olmayabilir. Çalışkan ve pratik zekaya sahip olan başak burcu için karşısında olan terazinin rahatlığı bir tık batabilir. Onun bunca emeğine ve çalışkanlığına anlam veremeyebilirsiniz çünkü başaklar her zaman titiz, detaylara önem veren ve pratik zekasıyla her şeyi kolayca düşünebilen bir burçtur.   Fakat siz ne kadar kontrolcü ve titiz olsanız da bir anda kendinizi terazinin kanatlarında bulabilirsiniz.

Terazi – Terazi uyumu

Aynı burç olduğunuzdan dolayı birçok ortak yönünüz ve ortak aktiviteleriniz olabilir. Birbirinizle saatlerce konuşup dertleşebilirsiniz ve birbirinizi de çok iyi anlarsınız bu da ikinizin empati duygunuzun varlığından kaynaklıdır olayı yaşamamışsanız bile kendini sizin yerinize koyar.

Terazi – Akrep uyumu

Akrep Mars gezegeni iken Terazi Venüs gezegenidir. Kışkırtıcı bir ilişki olabilir. Terazi akrepleri fazla derin ve mücadeleci bulabilirler ayrıca akrep burçları da terazileri fazla rahat olduğunuzu düşünebilir. Ayrıca terazi burçları akreplerin fazla meraklı ve sorgulayıcı olmalarından rahatsızlık duyabilirler. Akrepler aşk konusunda tehlikeli olabilirler.

Terazi – Yay uyumu

Uyumlu ve gezgin bir ilişkiniz olabilir. Yay burcu gezip tozmayı, yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi, seyahat etmeyi seven bir burçtur. Bu özellikleri sayesinde çok şey bilirler. Başak çeşit çeşit romantik hayaller kurarken yay avuçlarınızdan çabucak uçup yok olabilir. Sizin ilişkiniz olumlu, uyumlu ve şanslı bir ilişkidir.

Terazi – Oğlak uyumu

Oğlak burcunun ciddi, disiplinli ve planlı yapısı, keyfine ve zevkine düşkün olan yay için can sıkıcı olabilir. Kuralcı ve disiplinli olan oğlak burcuna terazinin özgürlükçü olması ters gelebilir. Bu ikili ilişki zaman ve sabır gereklidir. Terazi burcunun nazik ve sabırlı oluşu oğlak burcunun hoşuna gidecektir. Dikkat edilmesi gereken bir ilişkidir bu yüzden ne kadar mesafeli olursanız ilişkiniz o kadar uzun vadeli olur ama ne kadar yakın olursanız da o kadar anlaşmazlık olacaktır.

Terazi – Kova uyumu

İki hava burcunun uyumu tartışılmayacak kadar mükemmeldir. Adaletçi ve eşitlikçi olan terazi, kova burcunun toplumcu ve vizyoner yönlerinizi birleştirip birbirinizin eksiğini tamamlayabilirsiniz. Terazi tıpkı kova gibi gezmeyi, eğlenmeyi ve sosyalliği seven bir burçtur. Güzel bir ilişkiniz olabilir.

Terazi – Balık uyumu

Romantizmi dibine kadar yaşayan balık size şarkılar, şiirler yazar ruhunuzu okşar. Ancak terazi olarak siz de hayatında olup biten kaoslarda onun yanında olmalısınız ve bunun için de konforunuzdan bir nebze ödün vermeniz gerekecektir. Baya romantik bir ilişkiniz olabilir ancak zaman zaman kurduğunuz hayallere bir an kapılabilirsiniz. Terazinin özellikleri altında balık ezilebilir ve terazinin karşısında aşırı hassas gözükebilirler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ