Oğlak Burcu ve Özellikleri (22 Aralık – 20 Ocak)

Oğlak burcu özellikleri ve burç uyumları

ASTROLOJİ - 08-06-2022 13:35

Oğlak Burcu ve Özellikleri (22 Aralık – 20 Ocak)

Gezegeni Satürn olan oğlak buru toprak gurubunda yer almaktadır. Ciddi ve soğukkanlı olan oğlaklar güvenilir burçlardır. Hiçbir şeye kolay kolay inanıp kabullenmezler, çok zor inandırabilirsiniz. Zamanlama konusunda çok iyilerdir bir saat vermişseniz dakikası dakikasına orada olurlar ya da işleri varsa o günün belirlenen saatinde teslim ederler. Kendine ait kuralları ve prensipleri vardır bu yüzden bazı zamanlar disiplinli, soğuk ve ciddi olabilirler.

Anlaştığı burçlar: Yengeç, Boğa, Başak

Anlaşamadığı burçlar: İkizler, Yay, Koç

Burç taşı: Ametist

Olumlu yönleri: Stratejik, planlı, düzenli, ciddi, güvenilir, hesaplı

Olumsuz yönleri: Katı, soğuk, mesafeli, cimri, yalnız takılmayı seven, itibarına aşırı düşkün

Oğlak – Koç uyumu

Karşınızda bir Oğlak burcu varsa işiniz pek de kolay değil. Oğlak erkeği mücadeleden asla yılmaz, üstelik sizin aksinize oldukça soğukkanlı ve planlıdır. Zor insanlardan hoşlanıyorsanız oğlak burcu tam size göre. Planlar ve stratejiler geliştirerek koçu yenebilir. İşi çok kolay olmayacaktır fakat sabırlı ve metanetli olmasından dolayı çoğu zaman galip olabilir. Her ikiniz de öncü burç gruplarından zorlu burçlarsınız. Oğlak zorlu Satürn ise koçta Mars yönetimindedir.

Oğlak – Boğa uyumu

Karşınızda kuralcı ve disiplinli olan zor bir oğlak var. Her ne kadar ciddi ve soğuk duruşunun arkasına saklansa da işi, kariyeri ve itibarı her şeyden önce gelir. Aşk konusunda temas bağımlısı olan oğlak boğa ile uyum sağlayabilecek tek burçtur bu yüzden oğlakların en sevdiği burç boğa burcudur. Bu yüzden uyumlu ve güzel bir birlikteliğiniz olabilir sadece birazcık empatik olmanız lazım.

Oğlak – İkizler uyumu

Sabır bu ilişkide kullanmanız gereken şeylerden biri olabilir. İkizlerin sözleri ve tavrı size hafif ve hoş gelebilir fakat zaman içinde sabrınızı zorlayabilir. Onun için işi ve kariyerinin önemli olduğunu unutmamalısınız, sorumlulukları, kuralları ön plandadır.

Oğlak – Yengeç uyumu

İşte tam olarak birbirlerini tamamlayan mükemmel bir ikili. Oğlak burcunun gelenekçi, tutucu gibi özellikleri sizin çoğu beklentinizi karşılayacaktır. Siz güçlenirken o size evinde aradığınız huzuru, şefkati, aile kavramını tanımlayacak bir şekilde hissettirecektir. İkinizin de ortak özellikleri olan geleneksel, aileye düşkün, korumacı ve tutuculuğunuz sayesinde birbirinizi çok güzel tamamlayacaksınız. İkiniz de öncü karakterde burçlarsınız ikinizin de gelgitlerinden dolayı ilişkinize zarar gelmemesini önleyebilirsiniz.

Oğlak – Aslan uyumu

Sürekli övgü almayı seven, ortamda kendini belli etmeye çalışan ve alkışlanmayı seven aslanın bu özellikleri oğlak burcunu krize sokabilir. Bu durum disiplinli, kuralcı ve ciddi yapıya sahip olan oğlak burcuna ters gelebilir. Egoları yüksek olan aslan burcunu idare etmeniz kolay değildir bu yüzden zor bir ilişkiniz olacaktır.

Oğlak – Başak uyumu

Ve karşınızda başak gibi titiz ve detaycı olan bir burç. Başak burcu ile empati kurabilen ve uyumlu olan bir burç. Becerikli olan başak hayatınızı tamamen kolaylaştıracaktır. Birbirinizin enerjisini tamamlıyorsunuz bu yüzden uyumlu ve güzel bir beraberliğiniz olabilir.

Oğlak – Terazi uyumu

Oğlak burcunun ciddi, disiplinli ve planlı yapısı, keyfine ve zevkine düşkün olan yay için can sıkıcı olabilir. Kuralcı ve disiplinli olan oğlak burcuna terazinin özgürlükçü olması ters gelebilir. Bu ikili ilişki zaman ve sabır gereklidir. Terazi burcunun nazik ve sabırlı oluşu oğlak burcunun hoşuna gidecektir. Dikkat edilmesi gereken bir ilişkidir bu yüzden ne kadar mesafeli olursanız ilişkiniz o kadar uzun vadeli olur ama ne kadar yakın olursanız da o kadar anlaşmazlık olacaktır.

Oğlak – Akrep uyumu

İkinizin de kötü özelliklerinden biri de olanla sabredip birikene kadar içinizde tutmanız ve ardından bir anda patlamanızdır. Oğlak burcu kuralcı ve belirli prensiplere sahip oldukları için sizi kuraları, prensipleriyle kısıtlayabilir ve sık boğaz edebilirler bu da ilişkiye zarar verebilir çünkü akrepler özgürlükçü oldukları için kurallara ve kısıtlamaya gelemezler. Bu yüzden zor bir ilişki olabilir.

Oğlak – Yay uyumu

İki burcun da birbirini anlaması bir tık zordur. Oğlak burcunun sizin ihtiyaç duyduğunuz maddi güveni verebilir. Birbirinizi anlamak ve birbirinize yak uydurmak nedense zordur. Yayın sürekli hareketli ve seyahatlar da olması oğlak burcunun tutuculuğuna pek uygun olmayabilir.

Oğlak – Oğlak uyumu

İki kafa dengi burç. İş olduğunda iş, eğlence olduğunda eğlenip güleceğiniz biri var karşınızda. Sizin gibi soğuk, kariyerine önem veren, ciddi ve planlı biridir. Mutlu mesut yaşayabileceğiniz uyumlu bir ilişkiniz olacaktır çünkü karşınızda yansımanızı göreceksiniz.

Oğlak – Kova uyumu

Kova erkeğinin sürekli sosyal olup yanında sürekli birilerini getirmesi oğlak burcunu değersiz hissettirecektir. Birbirinize saygılı ve empati kurarak yaklaşırsanız uyumlu bir çift olabilirsiniz. Fakat duygusuz, planlı ve projelerin daha önde olması ilişkinizin resmi bir ilişkiye dönmesine olanak tanıyacaktır.

Oğlak – Balık uyumu

Balık burcunun dağınık olması kuralcı ve disiplinli olan Oğlak burcu için oldukça zor gelebilir. Bunun için mücadele etmek yerine Balık burcuna yön verip dağınıklığını toparlayabilirsiniz. Oğlak burcunun maddiyata fazla önem vermesi ile balık burcunun duygusal ve hassasiyeti ile dengeleyebilirsiniz çünkü oğlak burcu balığın istediği maddiyatı sağlayacaktır. Birbirinizin eksiklerini görüp empati kurup ya da eksik yönlerinizi tamamlarsanız o zaman mükemmel bir ilişkiniz olacaktır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ