Kova Burcu ve Özellikleri (21 Ocak – 18 Şubat)

Kova burcu ve burç uyumu.

ASTROLOJİ - 07-06-2022 23:41

Kova Burcu ve Özellikleri (21 Ocak – 18 Şubat)

Gezegeni Satürn olan Kova burcu hava gurubunda yer almaktadır. Dost canlısı ve sosyal olan kova burcu ile anlaşmak kolaydır. Evcimen olmanın aksine sürekli gezip tozan, eğlenmeyi seven ve hayatını dışarıda gezmeye adayan bir burçtur. Kova için arkadaş, dost aileden önce gelir onlar için arkadaş ve dış dünya daha ön plandadır. Düşünceleri ve yaptığı çoğu eylemleri orijinal ve yenilikçidir. Giyim konusunda çok çılgın ve sıradışı tarzları vardır.

Anlaştığı burçlar: İkizler, Terazi, Aslan

Anlaşamadığı burçlar: Yengeç, Boğa, Koç

Burç taşı: Akuamarin

Olumlu yönleri: İnsancıl, özgürlükçü, modern, farklı, zeki, sosyal, orijinal fikirli

Olumsuz yönleri: Asi, iğneleyici, duygusuz görünebilir,

Kova – Koç uyumu

Koç burcunun enerjisi sizin için fazlasıyla yorucu olabilir. Sizin sıra dışı fikirleriniz ve akıl mantığın ön planda olduğu düşünceleriniz koç burcunu sizden uzaklaştırabilir. Deli dolu, hareketli ve enerjik Koç, enerjisini akıtacağı bir yön bulamazsa patlamaya hazır bir bomba gibi olur ve çatacak yer aramaya başlar. Kovanın Satürn burcu olup zor bir insan olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Bu da ilişkinizin bir tık zor olacağı anlamına gelir.

Kova – Boğa uyumu

Boğa burcunun çekiciliği kovanın başını döndürebilir. Ancak Boğanın bu özelliği belli bir süre sonra ağır gelebilir çünkü boğalar keyfine ve konforuna düşkün insanlardır. Boğa burcuna sahip insanlar çok zor öfkelenirler fakat öfkelendikleri zaman kendileri de dahil kimse onu tutamaz. Kovanın istediği huzuru ve güveni boğa da bulabilir. Ancak onun haz aldığı şeylere uyum sağlamanız gerekiyor. Sürekli uyum içinde olacağınızdan dolayı ilişkiniz uzun vadeli olabilir.

Kova – İkizler uyumu

İki hava grubu burcunun anlaşmamasın imkanı neredeyse yoktur. Fikir olarak gayet iyi anlaşabilen bir ikili olmanız mümkündür. İkizler düşüncelerini harekete geçirmekte oldukça zorlanırlar. Kova ise somutlaştırmaya, bunun için çabalamaya her daim hazırsınızdır. Her şeye rağmen yine de uyumlu bir beraberliktir.

Kova – Yengeç uyumu

Yengecin duygusal ihtiyaçlarını karşılamanız bir tık zor olabilir. Aşırı korumacı ve aileye bağlı olan yengeç, çok iyi bir anne veya baba olabilir. Ama bu kadar evcimen bir o kadar da sosyal olmanız kovalara sıkıcı veya boğucu gelebilir. Ayrıca kovanın hassas olması, arkadaşına ve çevresine düşkün, dost canlısı olması yengecin tutucu yapısıyla hiç te iyi gitmeyebilir. Yani zaman zaman birbirinizi anlamayan tahammül etmeyen bir çift olabilirsiniz bu yüzden çokça dikkat edilmesi gereken bir ilişkidir.

Kova – Aslan uyumu

Kova burcunun yenilikçi ve orijinal düşünceleri aslan burcunun sanatsal yönlerini etkileyecektir. Birbirinizin görmediği eksik yönlerinizi tamamlayabilir ve uzun süreli bir ilişki kurabilirsiniz. Aranızdaki çekim ve elektrik sizi birbirinize çekecektir ancak ani hareketinizle de birbirinizden uzaklaşabilirsiniz bu yüzden dikkatli olmanız gereken bir ilişkidir.

Kova – Başak uyumu

Kova burcu sosyal çevreyle oldukça meşguldür. Başak burcu ise daha evcimen hayvanlarına ve ailesi ile vakit geçirmeyi seven bir burçtur. Birbirinizin farklılıklarını gördüğünüz sürece güzel bir birlikteliğiniz olabilir. Kova burcunun orijinal dürtüleriyle de sıra dışı bir ilişkiniz de olabilir.

Kova – Terazi uyumu

İki hava burcunun uyumu tartışılmayacak kadar mükemmeldir. Adaletçi ve eşitlikçi olan terazi, kova burcunun toplumcu ve vizyoner yönlerinizi birleştirip birbirinizin eksiğini tamamlayabilirsiniz. Terazi tıpkı kova gibi gezmeyi, eğlenmeyi ve sosyalliği seven bir burçtur. Güzel bir ilişkiniz olabilir.

Kova – Akrep uyumu

Kovaların orijinal, sıra dışı, yenilikçi ve kendine özgü olan özellikleri dikkatinizden kaçmayacaktır. Akrebin sezgileri çok güçlüdür bu yüzden akrep ne hissederse doğrudur. Kovanın sıra dışı özelliklerinden yanı sıra soğuk, sert ve katı yönleri de vardır bu da önceki yaşanmışlıklardan kaynaklı olabilir. Kolay bir ilişki olmayacaktır fakat kovanın bilgi ve tecrübelerinden birçok şey öğrenebilirsiniz. İlişkinizin güzel ilerlemesini istiyorsanız birbirinize saygılı olmalı ve birbirinizi dinleyip iyice anlamanız gerekiyor.

Kova – Yay uyumu

Yay burcu hayatınıza sosyalleşmeyi, eğlence ve neşeyi getiriyor. Yay ile birlikte zengin bir arkadaş çevresi kurmanız çok basittir. Güzel bir ilişkiniz olabilir fakat yayın sürekli olan değişken halleri kova ile uyumlu olmayabilir aynı şekilde kovanın disiplinli tarafının olması da yay için uyumlu olmayabilir.

Kova – Oğlak uyumu

Kova erkeğinin sürekli sosyal olup yanında sürekli birilerini getirmesi oğlak burcunu değersiz hissettirecektir. Birbirinize saygılı ve empati kurarak yaklaşırsanız uyumlu bir çift olabilirsiniz. Fakat duygusuz, planlı ve projelerin daha önde olması ilişkinizin resmi bir ilişkiye dönmesine olanak tanıyacaktır.

Kova – Kova uyumu

Aynı burcu taşıyan iki insanın çok iyi anlaşabilecekleri düşünülse de aslında bazı burçların anlaşamadığını ve sevgiden çok felaket, kavgaların olduğunu görebilirsiniz. Kova kova uyumun da her iki taraf birbirini ne kadar iyi anlasa da fikirlerin havada kalması ilişkiyi zedeleyebilir. Ancak birlikte tüm sosyal faaliyetlere katılabilir birlikteliğinizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Kova – Balık uyumu

Balık için hayaller Kova için geleceğe yönelik planlarınız ağır basmaktadır. Bu iki özelliği birleştirince mükemmel bir uyum ortaya çıkacaktır. Sıcak, mutlu ve ilham verici bir yuva kurabilirsiniz faka sizin ilişkinizin geneli kendinizden çok dış gücün yararına olabilecek bir ilişki olacaktır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ