Koç Burcu Özellikleri (21 Mart – 20 Nisan)

Koç burcu özellikleri ve burç uyumu

ASTROLOJİ - 06-06-2022 15:01

Koç Burcu Özellikleri (21 Mart – 20 Nisan)

Gezegeni Mars olan koç burcu ateş grubunda yer almaktadır. Koç burcu ve yükseleni koç olan kişiler güçlü ve mücadelecidirler. Bir işten diğer işe kolaylıkla geçebilen koçlar her şeyi zamanında halledip bitirmeye çalışırlar. Her şeyi çabuk tüketip her şeyden çabucak sıkılan koçlar sakin ve sabırlı bir eş ararlar. Ne istediklerini bilen bir yapıya sahiplerdir bu yüzden istedikleri şeylerin çabucak olmasını isterler. Sabırsız ve aceleci olmaları en belirgin özelliklerinden biridir.

Anlaştığı burçlar: Aslan, Yay, Terazi

Anlaşamadığı burçlar: Oğlak, Kova, Balık

Burç taşı: Hematit taşı

Olumlu yönleri: hızlı, rekabetçi, güçlü, hevesli, kararlı, inatçı

Olumsuz yönleri: sabırsız, aceleci, sert, açık sözlü

Koç – Koç uyumu

Hayatımızda adrenalin, hız, heyecan ve tempo eksik olmamasını istiyorsanız bu ilişki tam da size göre.

Ancak aynı şekilde yorucu ve enerji sömüren bir ilişki de olabilir. Bu ilişki de iki tarafın da kafasının dikine gitmemesi önerilir, çünkü ilişki tam olarak alev topuna benzemektedir. Her iki tarafın da birbirini dinleyip ortak karar almaları gerekiyor aksi taktirde iki tarafın birbirine ısrar etmesi sonucunda ayrılık söz konusu olabilir.

Koç – Boğa uyumu

İki burcun birlikteliğinin çok ta kolay olmadığını belirtmek isterim. İki taraf ta oldukça inatçıdır ve koç bu konuda sabırsız olup gidebilir, boğa da bu duruma tepki vermekte gecikebilir. Boğanın sakin oluşu koçun enerjisini dengeleyebileceğine inanılsa da hareketli olan koç burcuna ayak uydurmak zordur.

Koç – İkizler uyumu

Çok konuşan, hareketli, empati duygusu yüksek ve sohbet etmeyi seven ikizler duygusallıktan pek fazla haz etmezler. Bir gününün diğer güne uymaması da ayrı bir durum. İkizlerin zeki yönleri hoşunuza gidebilir fakat karşınızda ne istediğini bilmeyen ve değişiklik gösteren biri olduğu için bu durum size yorucu gelebilir. İkinizin de sıkılgan yapısı ilişkiden vazgeçmenize neden olabilir ve bu durum da karşılıklı tahammülsüzlüğe kadar gidebilir.

Koç – yengeç uyumu

Koç burçlarını idare etmeniz zordur çünkü bitmek bilmeyen bir enerjiye sahiplerdir, buna ya ayak uydurmalısınız ya da evcimen yapınız ile karşınızdakini sıkmadan yanınızda bir nebze tutabilirsiniz. Koçlar her ne kadar romantik gözükseler de bundan çabuk sıkılan bir yapıya sahiplerdir onlara daha çok hız, adrenalin ve heyecan daha eğleneli ve güzel gelmektedir. Koçlar için ailesinden önce hedefleri, hayalleri, planları daha ön plandadır ve bu durum yengeç için hiç iyi değildir çünkü yengeçler ailenin her şeyden önce geldiğini düşünürler.

Koç – Aslan uyumu

Genel olarak uyumlu bir ilişkinizin olabileceğini söyleyebiliriz fakat aceleciliğiniz yüzünden aslanın gururunu kırabilirsiniz ve bunun acısını sizden ciddi bir şekilde çıkarabilir. Aslan burcunu her ne kadar övüp pohpohlarsanız onun için sizden iyisi olmaz. İki ateş gurubunun birleşiminden güzel şeyler çıkabilir ve bu birlikteliğin baş rolünde gerçek kalpler ve aşk olabilir bu yüzden koç burcu öncü yönüyle hayatınızı daha iyi yönlendirmenize yardımcı olacaktır.

Koç – Başak uyumu

Sorumlulukların bilincinde olan, hiçbir detaydan kaçmayan, her işi layığıyla yerine getirmeye çalışan başak burcu tam bir görev insanıdırlar ve oldukça çalışkandır. Üstelik uyumlu ve pratik zekalıdırlar. Sizin aşırı enerjik ve adrenalin dolu olmanız onun için abartı ve saçma gelebilir. Siz ise onun bu sakin hayatından sıkılabilir ve bir süre sonra onlardan uzaklaşabilirsiniz. Çalışkan yapınızla koç insanını etkileyebilirsiniz fakat fazla detaycı ve kuruntulu olmanız onun canını sıkabilir.

Koç – Terazi uyumu

Birbirinizi tamamlayan bir ilişki olacağınızı söyleyebileceğim bir ikilisiniz. Terazi burcu koç burcundan hoşlandığı an sizinle birlikte olabilmek için bütün yolları deneyecektir. Koç burcu sizin hareketli dünyanızdaki sakinliğiniz ve dengenizden büyülenecektir. Güzel bir ilişki kurabilirsiniz, sonuçta dengeyi bulmayı bilen iki burçtan birisiniz.

Koç – Akrep uyumu

İki savaşçı burç yan yana gelir ve birbirlerinin dikkatini çekmeyi başarırlar. Ancak Akrep burcu Koç burcuna göre daha sinsi ve gizemli ilerler bu yüzden eğer akrep birini sevmiş veya hoşlanmış ise sizi kendine çekmek için hiç tahmin bile edemediğiniz şeyler yapabilir. Uyumlu olduğunuz özelliklerden biri de ikinizin de adrenalin, eğlence ve hareketlilikten hoşlanmanız bu yönünüzden dolayı birbirinizden kopmanız biraz zor olacaktır fakat akrebin damarına basıldığı taktirde ne koç tanır ne da başka bir şey.

Koç – Yay uyumu

Gezmeyi seven, adrenalin manyağı, her fikre açık, sosyal çevresi bolca olan ve sosyal biri istiyorsanız yay burcu tam olarak bu isteğinizi karşılayabilecek bir burç. Kafasına estiği zaman her şeyi yapabilecek olan bu burç koç burcu ile mükemmel bir uyum yakalayabilir. Uyumlu ve kafa dengi olan bu burç koç burcu ile çok güzel anlaşabilirler. İki burç ta romantiklikten dozunu alıp adrenalin ve gezme tutkularına tekrardan başlayabilirler.

Koç – Oğlak uyumu

Karşınızda bir Oğlak burcu varsa işiniz pek de kolay değil. Oğlak erkeği mücadeleden asla yılmaz, üstelik sizin aksinize oldukça soğukkanlı ve planlıdır. Zor insanlardan hoşlanıyorsanız oğlak burcu tam size göre. Planlar ve stratejiler geliştirerek koçu yenebilir. İşi çok kolay olmayacaktır fakat sabırlı ve metanetli olmasından dolayı çoğu zaman galip olabilir. Her ikiniz de öncü burç gruplarından zorlu burçlarsınız. Oğlak zorlu Satürn ise koçta Mars yönetimindedir.

Koç – Kova uyumu

Koç burcunun enerjisi sizin için fazlasıyla yorucu olabilir. Sizin sıra dışı fikirleriniz ve akıl mantığın ön planda olduğu düşünceleriniz koç burcunu sizden uzaklaştırabilir. Deli dolu, hareketli ve enerjik Koç, enerjisini akıtacağı bir yön bulamazsa patlamaya hazır bir bomba gibi olur ve çatacak yer aramaya başlar. Kovanın Satürn burcu olup zor bir insan olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Bu da ilişkinizin bir tık zor olacağı anlamına gelir.

Koç – Balık uyumu

Mağrur ve korkusuz yapısı karşısında Balık burcunun yumuşaklığı, duygusallığı, bazen hassas ve narin yönleri koçta zayıflık hissi uyandırabilir. Sürekli mağdur ve kurban görünümünden eğer sıkılmazsanız, aşırı duygusallığı ve hassasiyeti sizi bunaltmazsa ki bunlar pek de kolay ihtimaller değildir, bir ilişki kurabilirsiniz. Fakat bu durum çok ta mümkün değil çünkü koç duygusallıktan çok gülmeyi eğlenmeyi seven burçlar arasında yer almaktadır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ