İkizler Burcu Özellikleri (22 Mayıs – 21 Haziran)

Başak burcu özellikleri ve burç uyumu

ASTROLOJİ - 06-06-2022 14:34

İkizler Burcu Özellikleri (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gezegeni Merkür olan ikizler burcu Hava grubunda yer almaktadır. Değişime herkesten çok ihtiyacı olan bir burçtur bulunduğu ortamdan çabuk sıkılır ve sıkıldığı ortamdan kaçmak ister, bir yolunu bulup kaçarlar da. Bir günü diğerini tutmaz ve aşk konusundan da çok çabuk sıkılırlar bu yüzden bu konuda çok fazla beklenti içinde olmamak gerekir. Dost canlısı olduklarından çevreleri epeyce kalabalıktır. Akıllı ve zekilerdir, ne istediklerini bilir ve ona ulaşmak için pratik yolları kolayca bulabilirler.

Anlaştığı burçlar: Terazi, Kova, Yay

Anlaşamadığı burçlar: Oğlak, Yengeç Boğa

Burç taşı: Yeşim taşı, kaplan gözü, akik

Olumlu yönleri: Meraklı, akıllı, yetenekli, konuşmayı ve yazmayı seven, zeki, iletişimi güçlü

Olumsuz yönleri: Sıkılgan, dengesiz, güven vermeyen, dağınık

İkizler – Koç uyumu

Çok konuşan, hareketli, empati duygusu yüksek ve sohbet etmeyi seven ikizler duygusallıktan pek fazla haz etmezler. Bir gününün diğer güne uymaması da ayrı bir durum. İkizlerin zeki yönleri hoşunuza gidebilir fakat karşınızda ne istediğini bilmeyen ve değişiklik gösteren biri olduğu için bu durum koç burcuna yorucu gelebilir. İkinizin de sıkılgan yapısı ilişkiden vazgeçmenize neden olabilir ve bu durum da karşılıklı tahammülsüzlüğe kadar gidebilir.

İkizler – Boğa uyumu

Boğa burcunu kendinize çekmeniz pek te zor değildir, becerikli ve kıvrak zekaya sahip olduğunuzdan dolayı onları ağınıza çekmeniz kolay olacaktır. İkizler her ne kadar gezmeyi tozmayı sevseler de boğalar için bu durum zaman zaman monoton gelebilir. Boğalar hem inatçı hem de takıntılı olduklarından dolayı kafalarına koyduğu şeyleri takıntı haline getirerek onlardan hiçbir zaman ödün vermezler ve dışarıdan her zaman yumuşak görünümlü olurlar.

İkizler – İkizler uyumu

İkizler burcu duygusal beklentisi pek fazla olmayan kafa yapısı olarak anlaşabileceğiniz normal bir ilişki olabilir. Karşı tarafınızda sizin gibi birçok ilgi alanı vardır. Ancak ilişkiniz fazlaca hareketlenip, birçok fikri hayata geçirmek gibi birçok hareketlilik olabilir bu da ilişkinize zarar verecektir, bu yüzden birbirinize danışarak ve empati kurarak ilerlemeniz ilişkiniz için daha sağlıklı ve verimli olacaktır.

İkizler – Yengeç uyumu

Bu kıpır kıpır olan ikizler fazlasıyla değişken ve kararsızlardır. Her şeyi pratik zeka ve fikirleri ile düşünen ikizler sizin bulunduğunuz duyguyu anlamakta zorluk çekebilirler, bu yüzden ortak noktalarınızı bulmak bir tık zordur. Aileci ve korumacı olan yengeç daima yanınızda olacaktır.

İkizler – Aslan uyumu

Özgüvenli olan aslan burcu meraklı olan ikizleri ağına kolayca çekebilir. İkizlerin bu kadar titiz ve detayı olması aslana yabancı gelebilir, ancak yine de birbirinize yeterince saygılı ve empati ile yaklaşırsanız sürdürebileceğiniz bir ilişki olacaktır.

İkizler – Başak uyumu

Başak ve İkizlerin ortak noktalarından biri de gezegenlerinin Merkür olması. Aralarındaki zeka oyunları, ince espriler, ayrıntılar ve düzen aranızdaki bağı daha da çok sıkı hale getirebilir. Fakat başak burcunun hesap ve titizlik konusundaki özelliklerini bir nebze görmezden gelmeniz gerekebilir, aksi taktirde aranızda bu konular tartışmaya sebebiyet çıkarabilir. Her iki burç ta birbirlerinin eksiğini giderebilecek özelliklere sahiplerdir.

İkizler – Terazi uyumu

Terazi kibarlığı ve mantığıyla ikizleri ağına çekebilir çünkü terazinin güzel sözleri ve zevkleri ikizlerin hoşuna gidecektir. Üstelik birliktelik birliktelik ve birlikte olmak onun için oldukça önemlidir. Yine de ortak noktalarınızı ele aldığımızda bu ilişki gerçekten harika olabilir.

İkizler – Akrep uyumu

İkinizi de bir araya getiren şey merak duygunuzun olmasıdır. Akrep burçları her şeyi derinlere kadar sorgulamaya ve ortaya çıkartmaya son derece meraklıdır bu yüzden ikizlerin verdiği cevaplar bir akrebi asla tatmin etmez daha da fazla araştırmaya girerler.

İkizler – Yay uyumu

Yay burcunun çok yönlülüğü, özgürlükçü ve rahat hareketi ikizlerin dikkatini çekmeyecek gibi değildir. Yay da ikizler gibi ayrıntıdan, titizlikten, ince düşünmekten nefret ederler. Ortak gezmeniz, eğlenmeniz, seyahatleriniz ilişkinizin en belirgin özelliklerinden biridir. Yay ikizlere heyecan, macera, aktivite katarken, ikizler de zekası ile yay ile olan ilişkisini tamamlar.

İkizler – Oğlak uyumu

Sabır bu ilişkide kullanmanız gereken şeylerden biri olabilir. İkizlerin sözleri ve tavrı size hafif ve hoş gelebilir fakat zaman içinde sabrınızı zorlayabilir. Onun için işi ve kariyerinin önemli olduğunu unutmamalısınız, sorumlulukları, kuralları ön plandadır.

İkizler – Kova uyumu

İki hava grubu burcunun anlaşmamasın imkanı neredeyse yoktur. Fikir olarak gayet iyi anlaşabilen bir ikili olmanız mümkündür. İkizler düşüncelerini harekete geçirmekte oldukça zorlanırlar. Kova ise somutlaştırmaya, bunun için çabalamaya her daim hazırsınızdır. Her şeye rağmen yine de uyumlu bir beraberliktir.

İkizler – Balık uyumu

İkinizin de değişken ve uyumunun güçlü olması sizi birbirinize çeken özeliklerden biridir. Karşılıklı empati kurulan bir ilişkiniz olduğundan uyumlu ve güzel bir beraberliğiniz olacaktır. Balık burcunun sevdiği herkes içinin kendini feda etmeye hazır oluşu sizi etkileyecektir bu yüzden rahat ve kolay anlaşılabilir bir ilişki olacaktır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ