Boğa Burcu ve Özelikleri (21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa burcu özellikleri ve burç uyumu

ASTROLOJİ - 08-06-2022 15:16

Boğa Burcu ve Özelikleri (21 Nisan – 21 Mayıs)

Gezegeni Venüs olan oğlak burcu toprak grubunda yer almaktadır. Bir Boğanın güvenini kazanmak oldukça güçtür bu yüzden onun güvenini kazandıysanız şanslısınız demektir çünkü sizden kolay kolay vazgeçmeyecektir. Kendine bakmayı, süslenip püslenmeyi ve giyimlerine dikkat ederler. Tek zorlukları güven sorunlarıdır.

Anlaştığı burçla: Başak, Akrep, Terazi

Anlaşmadığı burçlar: Aslan, Kova, Yay

Burç taşı: Zümrüt

Olumlu yönleri: Güvenilir, zevkli, yaratıcı, uyumlu, sağlıklı yaşayan, lükse ve konforuna düşkün

Olumsuz yönleri: Ağır, inatçı, bağımlı, tutucu

Boğa – Koç uyumu

İki burcun birlikteliğinin çok ta kolay olmadığını belirtmek isterim. İki taraf ta oldukça inatçıdır ve koç bu konuda sabırsız olup gidebilir, boğa da bu duruma tepki vermekte gecikebilir. Boğanın sakin oluşu koçun enerjisini dengeleyebileceğine inanılsa da hareketli olan koç burcuna ayak uydurmak zordur.

Boğa – Boğa uyumu

Aynı gezegene sahip olan iki burcun anlaşabilmesi çok kolaydır. Birbirlerini anlar ve birbirlerinin eksik yönlerini kapatabilecek bir özellikleri de vardır. Keyfine düşkün olan boğa ile anlaşmamanız neredeyse imkansızdır, bu yüzden keyif alacağınız ve seveceğiniz bir ilişki olacaktır.

Boğa – İkizler uyumu

Boğa burcunu kendinize çekmeniz pek te zor değildir, becerikli ve kıvrak zekaya sahip olduğunuzdan dolayı onları ağınıza çekmeniz kolay olacaktır. İkizler her ne kadar gezmeyi tozmayı sevseler de boğalar için bu durum zaman zaman monoton gelebilir. Boğalar hem inatçı hem de takıntılı olduklarından dolayı kafalarına koyduğu şeyleri takıntı haline getirerek onlardan hiçbir zaman ödün vermezler ve dışarıdan her zaman yumuşak görünümlü olurlar.

Boğa – Yengeç uyumu

Su ile toprağın birleşiminden güzel bir birliktelik olabilir. Boğa ile yengeç dengeyi bulmakta. Zorlanmayacak ikili burçlardan biridir. Birbirini destekleyen, sakin ve uyumlu bir birlikteliğiniz olabilir. Lezzetli yemekler ve güzel sofralar bu ilişkinin temel yapısından biridir, birbirinize kilo aldırabilirsiniz.

Boğa – Aslan uyumu

Sizin kadar inatçı ve hep ben diyen bir aslan burcu ile karşı karşıyasınız. Son derece şık, ışıltılı ve çekici olan aslanın bu özelliği boğanın gözünden kaçmayacaktır. Boğa burcunun şifresini çözebilmek hiç de zor değildir. İki inatçı burcun ilişkilerinin ilerlemesi bir tık zor olabilir, çünkü her iki taraf ta ben diyecektir bu da burcun ilerlemesinde bıkkınlık ve sıkıntı çıkartacaktır bu yüzden zorlanabilirsiniz.

Boğa – Başak uyumu

Boğa burcunun uyumlu ve sakin yapısı, inceliği ve zarafeti hoşunuza gidecek burçlardan biridir. Birbirinizi tamamlarsanız eğer uyumlu ve huzurlu bir birlikteliğiniz olacaktır. Rahatına düşkün olan boğanın sürekli arkasını toplamanız gerekebilir çünkü bir süre sonra başak burcunun titizliği ve ayrıntıcı olmasından dolayı daha fazla bağlanacaktır ve inanılmaz bir ilişki olacaktır.

Boğa – Terazi uyumu

Aynı gezegene sahip iki burcun ilişkisi hiç te fena değildir. Ortak noktalarınızda buluşabilir ve birbirinizi etkileyebilirsiniz. Üstünüzde herhangi bir sorumluluk yokken mükemmel bir ikili oluyorsunuz fakat ortaya iş, çocuk, ev ve para gibi sorumluluklar gelince sürekli birbirinize paslamaktan geçinemez hale geliyorsunuz. Güzel bir ilişki olabilir fakat asıl zorluk iş ve sorumluluk arınca ortaya çıkacaktır.

Boğa – Akrep uyumu

Akrep ve Boğa birbirlerini tamamlayan, mükemmel enerjilere sahip olan iki burçlardan biridir. Boğa burcunda bulabileceğiniz huzuru, güveni, maddi rahatlığı gibi şeyleri bulabilirsiniz. Çok güzel bir ilişki olabilir fakat yine de siz tedbirli olun çünkü ufak bir kışkırtmada bile öfkesini kaldıramayabilirsiniz.

Boğa – Yay uyumu

Eğlenceli, hareketli ve adrenalin manyağı oluşunuz boğa burcuna bir tık fazla gelebilir, boğanın da sakinliği ve durgun oluşu yay burcuna sıkıcı gelecektir. Bu yüzden ilişkinizde çoğu zaman mesafe olacaktır. İkinizin ortak özelliklerinden biri de evinize yuvanıza bağlı olmanız ve güven olgusu sizde oldukça yüksek. Birbirinizi serbest bıraktığınız sürece sıkıntı yok fakat iki taraftan biri birini sıkarsa veya iki tarafta birbirini sıkarsa ilişkide olumsuzluklar oluşmaya başlayacaktır. İlişki başlamadan bitmiş olacaktır.

Boğa – Oğlak uyumu

Karşınızda kuralcı ve disiplinli olan zor bir oğlak var. Her ne kadar ciddi ve soğuk duruşunun arkasına saklansa da işi, kariyeri ve itibarı her şeyden önce gelir. Aşk konusunda temas bağımlısı olan oğlak boğa ile uyum sağlayabilecek tek burçtur bu yüzden oğlakların en sevdiği burç boğa burcudur. Bu yüzden uyumlu ve güzel bir birlikteliğiniz olabilir sadece birazcık empatik olmanız lazım.

Boğa – Kova uyumu

Boğa burcunun çekiciliği kovanın başını döndürebilir. Ancak Boğanın bu özelliği belli bir süre sonra ağır gelebilir çünkü boğalar keyfine ve konforuna düşkün insanlardır. Boğa burcuna sahip insanlar çok zor öfkelenirler fakat öfkelendikleri zaman kendileri de dahil kimse onu tutamaz. Kovanın istediği huzuru ve güveni boğa da bulabilir. Ancak onun haz aldığı şeylere uyum sağlamanız gerekiyor. Sürekli uyum içinde olacağınızdan dolayı ilişkiniz uzun vadeli olabilir.

Boğa – Balık uyumu

Boğanın sakinliği ve huzuru balığın hassas ruhuna iyi gelecektir. Maddi ve manevi anlamda birbirinize çok büyük şanslar getirebilirsiniz. Balığın hassas ve duygusal olması boğayı sakinleştirecektir, fakat boğanın da temas bağımlısı olduğunu unutmamak gerekiyor. Toprak ve su ikilisi her zaman birbirlerini tamamlar ve eksikliklerini giderebilirler bu yüzden güzel bir ilişkiniz olabilir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ