Balık Burcu ve Özellikleri (19 Şubat – 20 Mart)

Balık burcu özellikleri ve burç uyumu

ASTROLOJİ - 07-06-2022 16:02

Balık Burcu ve Özellikleri (19 Şubat – 20 Mart)

Gezegeni Jüpiter olan Balık burcu su grubunda yer almaktadır. Etrafında olup biten çoğu şeyden etkilenen balık oldukça duygusaldır bu yüzden çoğu şeye empati kurabilir ve olaylara duyarlı bir şekilde yaklaşır. Gözleri anlamlı, derin ve oldukça etkileyicidir. Balık burçları bakımlı olmayı severler ve giyim, makyaja da oldukça meraklılardır. Balık her ne kadar alıngan, duygusal ve hassas olsalar da zor duruma girdiklerinde kolayca sıyrılmayı bilirler.

Anlaştığı burçlar: Başak, Akrep, Yengeç

Anlaşamadığı burçlar: Kova, Oğlak, Koç

Burç taşı: Ay taşı

Olumlu yönleri: Fedakar, duygusal, sezgisel, hassas, merhametli, mistik

Olumsuz yönleri: Zayıf, hassas, alıngan, sulu göz, dağınık, kolay yönlendirilebilen

Balık – Koç uyumu

Mağrur ve korkusuz yapısı karşısında Balık burcunun yumuşaklığı, duygusallığı, bazen hassas ve narin yönleri koçta zayıflık hissi uyandırabilir. Sürekli mağdur ve kurban görünümünden eğer sıkılmazsanız, aşırı duygusallığı ve hassasiyeti sizi bunaltmazsa ki bunlar pek de kolay ihtimaller değildir, bir ilişki kurabilirsiniz. Fakat bu durum çok ta mümkün değil çünkü koç duygusallıktan çok gülmeyi eğlenmeyi seven burçlar arasında yer almaktadır.

Balık – Boğa uyumu

Boğanın sakinliği ve huzuru balığın hassas ruhuna iyi gelecektir. Maddi ve manevi anlamda birbirinize çok büyük şanslar getirebilirsiniz. Balığın hassas ve duygusal olması boğayı sakinleştirecektir, fakat boğanın da temas bağımlısı olduğunu unutmamak gerekiyor. Toprak ve su ikilisi her zaman birbirlerini tamamlar ve eksikliklerini giderebilirler bu yüzden güzel bir ilişkiniz olabilir.

Balık – İkizler uyumu

İkinizin de değişken ve uyumunun güçlü olması sizi birbirinize çeken özeliklerden biridir. Karşılıklı empati kurulan bir ilişkiniz olduğundan uyumlu ve güzel bir beraberliğiniz olacaktır. Balık burcunun sevdiği herkes içinin kendini feda etmeye hazır oluşu sizi etkileyecektir bu yüzden rahat ve kolay anlaşılabilir bir ilişki olacaktır.

Balık – Yengeç uyumu

Yengecin sizi koruyup kollaması şefkat göstermesi balığın hoşuna gidecektir. Yengecin evcimen yapısı sizin merhametli ve hassas yapınızla mükemmel bir şekilde uyuşur. Yengecin duygu değişimleri ve dengesizliği balığın duygusallığına vurabilir ve kalbini kırıp üzebilir, hassasiyetinizden dolayı kolay yıpranabilecek bir ilişki olabilir. Yengecin liderliği ve öncü yönlerine çok dikkat etmelisiniz çünkü ilişki her an yengecin istediği yöne doğru şekillenebilir.

Balık – Aslan uyumu

Aslan burcunun egoları aşılabilecek gibi değildir. Balık burcunun sanatçı kişiliği aslanı etkileyecek ve ağına çekecektir. İdare edilmesi zor bir ilişki olabilir ve aslan burcu karşısında oldukça pasif kalabilirsiniz ayrıca aslanın güçlü yapısı sizin yapınız karşısında size zayıf görünebilir. Bazı konuları aştığınız zaman güzel bir ilişki olabilir.

Balık – Başak uyumu

Balığın sonsuz ve sınırsız fedakarlığı, başağın üretkenliği ve çalışkanlığıyla birleştiğinde müthiş bir ikili olabilirsiniz. Bu ilişki dengesini iyi tutup yönettiğinizde çok güzel bir beraberliğiniz olabilir. Maddi ve manevi anlamda karşılıklı alma ve verme dengesi üzerinde oturan bir ilişki de olabilir.

Balık – Terazi uyumu

Romantizmi dibine kadar yaşayan balık size şarkılar, şiirler yazar ruhunuzu okşar. Ancak terazi olarak siz de hayatında olup biten kaoslarda onun yanında olmalısınız ve bunun için de konforunuzdan bir nebze ödün vermeniz gerekecektir. Baya romantik bir ilişkiniz olabilir ancak zaman zaman kurduğunuz hayallere bir an kapılabilirsiniz. Terazinin özellikleri altında balık ezilebilir ve terazinin karşısında aşırı hassas gözükebilirler.

Balık – Akrep uyumu

Balık burcu Akrep burcunu duygusal yönden çok iyi beslerler. Balık erkeğine kolayca aşık olabilirsiniz, o da size kolayca aşık olabilir. Balık Akrebi fiziksel özellikleriyle etkileyebilirler. Duygusal yönden oldukça iyi bir ilişki olur. Aranızdaki duygular uzun süreli ilişki yaşamanıza yardımcı olacaktır. Birbirinizi etkilemekle kalmıyor etrafınızdaki insanları da büyülüyorsunuz.

Balık – Yay uyumu

Ortak hayalleriniz sizi bir araya getirse de yay burcu bu hayalleri fiziksel olarak yapmayı ve daha fazlasını isteyebilir. Aranızda her ne kadar çekim olsa da uzun vadeli ilişkiyi zor kılabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda ilişki kopup bitebilir çünkü neşeli olan yaylar duygusallığa pek gelemezler.

Balık – Oğlak uyumu

Balık burcunun dağınık olması kuralcı ve disiplinli olan Oğlak burcu için oldukça zor gelebilir. Bunun için mücadele etmek yerine Balık burcuna yön verip dağınıklığını toparlayabilirsiniz. Oğlak burcunun maddiyata fazla önem vermesi ile balık burcunun duygusal ve hassasiyeti ile dengeleyebilirsiniz çünkü oğlak burcu balığın istediği maddiyatı sağlayacaktır. Birbirinizin eksiklerini görüp empati kurup ya da eksik yönlerinizi tamamlarsanız o zaman mükemmel bir ilişkiniz olacaktır.

Balık – Kova uyumu

Balık için hayaller Kova için geleceğe yönelik planlarınız ağır basmaktadır. Bu iki özelliği birleştirince mükemmel bir uyum ortaya çıkacaktır. Sıcak, mutlu ve ilham verici bir yuva kurabilirsiniz faka sizin ilişkinizin geneli kendinizden çok dış gücün yararına olabilecek bir ilişki olacaktır.

Balık -Balık uyumu

Yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilecek bir ilişki olacaktır. İki duygusal, değişken ve alıngan burç olduğunuz için birbirinizi hep haklı bulacaksınız ve bu yüzden aranızda ufak ufak tartışmalar olacaktır. Ayrıca mistik bir beraberlikte olabilir çünkü ikinizin de hayal dünyası sınırsız bu konuda birbirinizi çok iyi anlayacak ve hayallerinize hayal katacaksınız.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ