Aslan Burcu Özellikleri (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aslan burcu özellikleri ve burç uyumu

ASTROLOJİ - 07-06-2022 14:09

Aslan Burcu Özellikleri (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gezegeni Güneş olan Aslan burcu ateş gurubunda yer almaktadır. Özgüvenli, gururlu, koruyup kollayan aslan gururunun okşanmasından ve pohpohlanmaktan hoşlanır. Aslanın mükemmel oluşunu, güzelliğini sürekli dile getirmeniz gerekebilir. Aileye değer veren aslan her şeyden önce ailesini düşünür ve ailesine tapar. Giyinip, süslenip püslenmeye meraklılardır bu güzden girdikleri çoğu ortamda koçun giyim tarzı ve yaptığı kombinler direk dikkatinizi çekecektir.

Anlaştığı burçlar: Yay, Koç, Kova

Anlaşamadığı burçlar: Akrep, Oğlak, Yengeç

Burç taşı: Yakut

Olumlu yönleri: Kollayıcı, alçakgönüllü, gururlu, yaratıcı, neşeli, romantik

Olumsuz yönleri: Hükmetmeyi seven, sürekli iltifat bekleyen, her şeyi kişisel algılayan, inatçı

Aslan – Koç uyumu

Genel olarak uyumlu bir ilişkinizin olabileceğini söyleyebiliriz fakat aceleciliğiniz yüzünden aslanın gururunu kırabilirsiniz ve bunun acısını sizden ciddi bir şekilde çıkarabilir. Aslan burcunu her ne kadar övüp pohpohlarsanız onun için sizden iyisi olmaz. İki ateş gurubunun birleşiminden güzel şeyler çıkabilir ve bu birlikteliğin baş rolünde gerçek kalpler ve aşk olabilir bu yüzden koç burcu öncü yönüyle hayatınızı daha iyi yönlendirmenize yardımcı olacaktır.

 Aslan – Boğa uyumu

Sizin kadar inatçı ve hep ben diyen bir aslan burcu ile karşı karşıyasınız. Son derece şık, ışıltılı ve çekici olan aslanın bu özelliği boğanın gözünden kaçmayacaktır. Boğa burcunun şifresini çözebilmek hiç de zor değildir. İki inatçı burcun ilişkilerinin ilerlemesi bir tık zor olabilir, çünkü her iki taraf ta ben diyecektir bu da burcun ilerlemesinde bıkkınlık ve sıkıntı çıkartacaktır bu yüzden zorlanabilirsiniz.

Aslan – İkizler uyumu

Özgüvenli olan aslan burcu meraklı olan ikizleri ağına kolayca çekebilir. İkizlerin bu kadar titiz ve detayı olması aslana yabancı gelebilir, ancak yine de birbirinize yeterince saygılı ve empati ile yaklaşırsanız sürdürebileceğiniz bir ilişki olacaktır.

 Aslan – Yengeç uyumu

Aslan burcu sizde ihtiyaç duyduğu duygusallığı, yakınlığı, şefkati ve korumacı oluşunuzu beğenecektir fakat fazla sık boğaz etmemeniz de fayda vardır her an fazla dozdan kükreyebilirler. İplerin kimin kontrolünde olacağının kararı problem yaratabilir bu yüzden iki tarafın da orta yolu bulmasında fayda var aksi taktirde tartışmalara yol açabilir. Anlayışlı ve empati kurulmadığı sürece ilişkinin ilerlemesi güçtür bu yüzden iki tarafın da birbirini desteklemesinde büyük bir önem taşır.

Aslan – Aslan uyumu

Kaşınızda en az sizin kadar güçlü, inatçı ve ayakları sizin kadar güçlü basan bir burç daha. İkiniz de birbirinizi şımarttığınız taktirde ilişkinizde çok da zorlanmayabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin gururu ile asla oynayamazsınız. İkiniz de birbirinizi dışardan gözlemleyebilir birbirinizin eksikliğini tamamlayabilirsiniz tabi böyle bir eksiklik varsa. Empati kurduğunuz sürece mutlu bir ilişkiniz olacaktır.

Aslan – Başak uyumu

İki titiz ve detaycı burç olarak verimli ve güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz. Birçok şeyin üstesinden gelebilir hayatınızdaki çoğu şeyi pratik hale getirebilirsiniz. Birbirinizi tamamlayan burç ikilisinden birisisiniz, birinin göremediği detayı diğeri görebilir. Dikkatli olmanız konu ilişkinizin monotonlaşmasını önleyecek tedbirleri almayı ihmal etmeyin.

Aslan – Terazi uyumu

Terazinin kibar ve zarafeti karşısında etkilenmemeniz neredeyse imkansız. Birbirinizin çoğu özelliklerini tamamlayarak renkli ve güzel bir ilişki yaratabilirsiniz. İkiniz arasındaki tek zorluk aslanın sürekli övgü alma isteğidir ayrıca siz de aynı zamanda sürekli beğenilmek ve takdir görmek istersiniz. İkiniz de aşk insanısınız fakat aslan tutku ve heyecan ararken terazi daha çok akıl ve mantık tarafına odaklanmaktadır.

Aslan – Akrep uyumu

Aslanın neşeli ve eğlenceli yönü sayesinde hayatınıza renk katacaktır. Olumsuz tarafı ise iki burcun da inadı olması bu yüzden olay karmaşıklaşmadan iki tarafın da ortak noktayı bulup olayı çözümleyebilmek. İki burcun ortak özelliklerinden biri de aşk insanı olmaları ve ilişkide aynı beklenti içinde olmalarıdır. Bu yüzden inatları dışında anlaşabilecek güzel bir ilişkiniz olabilir.

Aslan – Yay uyumu

Yay burcu hayatınıza bol bol sosyallik, eğlence ve adrenalin getirirken aslan burcunun bonkörlüğünden, kararlı duruşundan ve gücünden etkilenecektir. Birlikte harika seyahatler yapabilirsiniz. İkiniz için de tek zorlayıcı şey aslanın sabit fikirli olmasıdır, inatlaşmadan güzel söz ile anlatıp dikkatlerini dağıtmanız oldukça kolaydır.

Aslan – Oğlak uyumu

Sürekli övgü almayı seven, ortamda kendini belli etmeye çalışan ve alkışlanmayı seven aslanın bu özellikleri oğlak burcunu krize sokabilir. Bu durum disiplinli, kuralcı ve ciddi yapıya sahip olan oğlak burcuna ters gelebilir. Egoları yüksek olan aslan burcunu idare etmeniz kolay değildir bu yüzden zor bir ilişkiniz olacaktır.

Aslan – Kova Uyumu

 Kova burcunun yenilikçi ve orijinal düşünceleri aslan burcunun sanatsal yönlerini etkileyecektir. Birbirinizin görmediği eksik yönlerinizi tamamlayabilir ve uzun süreli bir ilişki kurabilirsiniz. Aranızdaki çekim ve elektrik sizi birbirinize çekecektir ancak ani hareketinizle de birbirinizden uzaklaşabilirsiniz bu yüzden dikkatli olmanız gereken bir ilişkidir.

Aslan – Balık uyumu

Aslan burcunun egoları aşılabilecek gibi değildir. Balık burcunun sanatçı kişiliği aslanı etkileyecek ve ağına çekecektir. İdare edilmesi zor bir ilişki olabilir ve aslan burcu karşısında oldukça pasif kalabilirsiniz ayrıca aslanın güçlü yapısı sizin yapınız karşısında size zayıf görünebilir. Bazı konuları aştığınız zaman güzel bir ilişki olabilir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ