Akrep Burcu Özellikleri 23 Ekim – 22 Kasım

Akrep Burcu Özellikleri ve Burç Uyumları

ASTROLOJİ - 06-06-2022 11:28

Akrep Burcu Özellikleri 23 Ekim – 22 Kasım

 

Gezegeni Mars olan Akrep burçları ve yükseleni Akrep olan burçlar su gurubunda yer almaktadırlar. Akrep burçları insanları etkisine alan bir burçtur bu yüzden akrep burçlu insanların etkisi altına alamayacağı insan sayısı çok azdır. Akrep burçları her şeyi derinlere kadar sorgulamaya ve ortaya çıkartmaya son derece meraklıdırlar bu yüzden akrebin gözünden hiçbir şey kaçmaz. Genellikle sezgileri güçlü olan Akreplerin yanılma payı çok azdır bu yüzden bir akrebe yalan söylemeden önce iki kere düşünün. Akreplerin güvenlerinizi sarsmanızı asla önermiyorum çünkü bir kere yalan söyleyen kişi her zaman söyler mantığı ile hareket ederler. Akrepler çok hırslı, kararlı, tuttuğunu koparan bir burç olduğu için aklına koyduklarını elde edene kadar çabalarlar ve bunu başarırlar. Unutmayın ki Akreplerden hiçbir şey kaçmaz.

Anlaştığı burçlar: Yengeç – Balık – Boğa

Anlaşamadığı burçlar: Kova – Aslan – Başak

Burç taşı: Ametist

Olumlu yönleri: Mücadeleci, hırslı, kararlı, sezgisel, farklılık, algısı yüksek,

Olumsuz yönleri: şüpheci, kıskanç, inatçı içinde biriktirip bir anda patlayan, derinden ilerleyen

Akrep – Koç uyumu

İki savaşçı burç yan yana gelir ve birbirlerinin dikkatini çekmeyi başarırlar. Ancak Akrep burcu Koç burcuna göre daha sinsi ve gizemli ilerler bu yüzden eğer akrep birini sevmiş veya hoşlanmış ise sizi kendine çekmek için hiç tahmin bile edemediğiniz şeyler yapabilir.

Akrep – Boğa uyumu

Akrep ve Boğa birbirlerini tamamlayan, mükemmel enerjilere sahip olan iki burçlardan biridir. Boğa burcunda bulabileceğiniz huzuru, güveni, maddi rahatlığı gibi şeyleri bulabilirsiniz. Çok güzel bir ilişki olabilir fakat yine de siz tedbirli olun çünkü ufak bir kışkırtmada bile öfkesini kaldıramayabilirsiniz.

Akrep – ikizler uyumu

İkinizi de bir araya getiren şey merak duygunuzun olmasıdır. Akrep burçları her şeyi derinlere kadar sorgulamaya ve ortaya çıkartmaya son derece meraklıdır bu yüzden ikizlerin verdiği cevaplar bir akrebi asla tatmin etmez daha da fazla araştırmaya girerler.

Akrep – Yengeç uyumu

İki uyumlu ve su grubu olan bu iki burcun uyumu tartışılamaz bir gerçek. İkiniz de derin duyguların içindesiniz ancak yengeç burcundaki bu duygu daha çok kucak açma, koruma ve besleme yönündeyken akrebin duygusu algı ve hassasiyetinizin onda şüphe yaratmaktadır.

Akrep – Aslan uyumu

Aslanın neşeli ve eğlenceli yönü sayesinde hayatınıza renk katacaktır. Olumsuz tarafı ise iki burcun da inadı olması bu yüzden olay karmaşıklaşmadan iki tarafın da ortak noktayı bularak olayı çözümleyebilmek.

Akrep – Başak uyumu

Kolay bir ilişki olmayan ikili bir burç. Her şeyin mükemmel olmasını isteyen ve titiz, kuruntulu olan Başak hayatınızdaki en ufak ayrıntıyı bile fark edebilirler ve bu durum da hayatınızı kolaylaştırır. Bir başakta aradığınız duygusal derinliği ve tutkuyu bulmanız biraz zordur. Aslında herkes işine baktığında birbirinize rahatsızlık vermeyebilirsiniz.

Akrep – Terazi uyumu

Akrep Mars gezegeni iken Terazi Venüs gezegenidir. Kışkırtıcı bir ilişki olabilir. Terazi akrepleri fazla derin ve mücadeleci bulabilirler ayrıca akrep burçları da terazileri fazla rahat olduğunuzu düşünebilir. Ayrıca terazi burçları akreplerin fazla meraklı ve sorgulayıcı olmalarından rahatsızlık duyabilirler. Akrepler aşk konusunda tehlikeli olabilirler.

Akrep – Akrep uyumu

Aynı ruhsal benzerliklere sahip oldukları için karşınızda en az kendiniz kadar güçlü ve mücadeleci biri olacaktır. Aranızdaki tartışmaları ve konuları çözülmez noktalara gelmeden halletmenizde fayda var öbür türlü olay çıkılmaz bir hal alarak kavgalara ve tartışmalara yol açacaktır. Bir akrep kadını olumsuz duyguları yönetmeyi bilir.

Akrep – Yay uyumu

Akrebi anlamanız hiç te kolay değildir. Yayın iyimserliği ve neşesi ikinizi besleyecek en önemli faktörlerden biridir. Yay hayatına farklı perspektiflerden bakabilir. Akrebin tutkulu ve gizemli yönleri yengecin enerjisi ile birleşerek mükemmel şeyler olabilir. Ayrıca iki iyi anlaşan ve enerjisi yüksek burçlar olduğu için güzel bir ilişki olacağını söyleyebilirim.

Akrep – Oğlak uyumu

İkinizin de kötü özelliklerinden biri de olanla sabredip birikene kadar içinizde tutmanız ve ardından bir anda patlamanızdır. Oğlak burcu kuralcı ve belirli prensiplere sahip oldukları için sizi kuraları, prensipleriyle kısıtlayabilir ve sık boğaz edebilirler bu da ilişkiye zarar verebilir çünkü akrepler özgürlükçü oldukları için kurallara ve kısıtlamaya gelemezler. Bu yüzden zor bir ilişki olabilir.

Akrep – Kova uyumu

Kovaların orijinal, sıra dışı, yenilikçi ve kendine özgü olan özellikleri dikkatinizden kaçmayacaktır. Akrebin sezgileri çok güçlüdür bu yüzden akrep ne hissederse doğrudur. Kovanın sıra dışı özelliklerinden yanı sıra soğuk, sert ve katı yönleri de vardır bu da önceki yaşanmışlıklardan kaynaklı olabilir. Kolay bir ilişki olmayacaktır fakat kovanın bilgi ve tecrübelerinden birçok şey öğrenebilirsiniz. İlişkinizin güzel ilerlemesini istiyorsanız birbirinize saygılı olmalı ve birbirinizi dinleyip iyice anlamanız gerekiyor.

Akrep – Balık uyumu

Balık burcu sizi duygusal yönden çok iyi beslerler. Balık erkeğine kolayca aşık olabilirsiniz, o da size kolayca aşık olabilir. Balık Akrebi fiziksel özellikleriyle etkileyebilirler. Duygusal yönden oldukça iyi bir ilişki olur. Aranızdaki duygular uzun süreli ilişki yaşamanıza yardımcı olacaktır. Birbirinizi etkilemekle kalmıyor etrafınızdaki insanları da büyülüyorsunuz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

Kastamonu'da Tarihi Eserleri Satmak İsteyen Şüpheliyi Jandarma Ekipleri Yakaladı

11-08-2023 - ASTROLOJİ

Webb Teleskobu İlk Olası

Webb Teleskobu İlk Olası "Karanlık Yıldızları" Keşfetti

17-07-2023 - ASTROLOJİ