Uluslararası Okul Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Türkiye'den Nihat Doker, Tuba Betül Akın, Özgür Solakoğlu ve Tatiana Kalenderoğlu, branş teknik kurul başkanlığına seçildi

DÜNYA
Giriş Tarihi : 20-09-2022 16:15
Uluslararası Okul Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

  Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilen ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu'nun da katıldığı Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Yönetim Kurulu toplantısında, Türkiye'den 4 isim ISF branş teknik kurul başkanlıklarına seçildi.

Türkiye Okul Sporları Federasyonundan yapılan açıklamada, ISF branş teknik kurul başkanlıkları için gerçekleştirilen değerlendirme ve seçim sonucunda, Nihat Doker'in atletizm branşında yeniden teknik kurul başkanlığına seçildiği, Tuba Betül Akın'ın körling, Özgür Solakoğlu'nun satranç ve Tatiana Kalenderoğlu'nun da kayaklı oryantiring branşlarında teknik kurul başkanlığına getirildiği bildirildi.

Açıklamada, 2022-2026 yılları arasında faaliyet gösterecek teknik kurullar için yakın bir zamanda teknik kurul üyeliği adaylık başvurularının başlayacağı ve Türkiye adına burada da çoğunluğun sağlanmasının beklendiği belirtildi.

Toplantıda ISF Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ömür Fatih Karakullukçu'nun, Türkiye'nin ev sahipliğinde Erzurum ve Trabzon'da düzenlenecek 2023 Dünya Okul Sporları organizasyonlarının hazırlıkları ile ilgili bilgi verdiği kaydedildi.

Bu arada Ömür Fatih Karakullukçu da 134 ülkenin üye olduğu ISF'ye, mayıs ayındaki genel kurulda yönetim kurulu üyesi olarak seçilmişti.

(AA)

Hamit Yiğit GeçerHamit Yiğit Geçer

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR