"Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı Özel Gösterilerle Başladı

Erdoğan'ın konuşması öncesinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna ilişkin video gösterildi, meslek gruplarını temsil eden koreografi gösterisi sahneye konuldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-10-2022 17:11

AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı, özel gösterilerle başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, programın düzenlendiği Ankara Spor Salonu önünde kendisini bekleyen kalabalık tarafından ilgiyle karşılandı.

Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, daha sonra salona geçti. Salona, "Gözlerimizde gelecek, zihnimizde tarihin getirdikleriyle Türkiye Yüzyılı ", "Barışın, başarının, gücün, değerlerin, haklının, bilimin, dijitalin, verimliliğin, şefkatin, iletişimin, kalkınmanın, üretimin, istikrarın, huzurun yüzyılı başlıyor" yazılı pankartlar asıldı.

Erdoğan'ın konuşması öncesinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna ilişkin video gösterildi, meslek gruplarını temsil eden koreografi gösterisi sahneye konuldu.

Ayrıca Erdoğan'a, Toroslar'ın 1500 rakımlı bölgesindeki Arslanköy'de kurduğu tiyatro grubuyla oyunlar sahneleyen çiftçi Ümmiye Koçak tarafından tohum hediye edildi.

Salonda, Aşık Veysel'in Uzun İnce, Cem Karaca'nın Memleket Sevdası ve Neşet Ertaş'ın Gönül Dağı şarkıları seslendirildi, Yücel Arzen'in sesinden Necip Fazıl Kısakürek'in Sakarya şiiri dinletildi.

Tanıtım programına Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, partililer ve çok sayıda davetlinin yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR