Trendyol Nisan Kampanyası İçin Geri Sayıma Başladı

Trendyol, 2630 Nisan'da Büyük Nisan Kampanyası düzenleyecek

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 11:59
Trendyol Nisan Kampanyası İçin Geri Sayıma Başladı

Trendyol, 26-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştireceği "Büyük Nisan Kampanyası" ile müşteriler milyonlarca ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşacak, yüz binlerce KOBİ ve esnaf satışlarını artırarak, işlerini büyütecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol, nisan kampanyası için geri sayıma başladı. Trendyol, 26-30 Nisan'da düzenleyeceği "Büyük Nisan Kampanyası" çerçevesinde yüzbinlerce satıcının milyonlarca ürünü avantajlı fiyatlarla müşterilere sunulacak.

Kampanyada, cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya milyonlarca ürün indirime girecek.

Yaza fit girmek isteyenler için spor ürünleri, bahçesini düzenlemek isteyenler için bahçe ürünleri, doğa ile buluşmak isteyenler için piknik gereçleri ve doğa malzemeleri ile bahar temizliğinden vazgeçmeyen hijyen tutkunları için temizlik ürünleri de Trendyol Büyük Nisan Kampanyası ile müşteriler ile buluşacak.

Trendyol Büyük Nisan Kampanyası ile, yaz modasını yakalamak isteyenler, elbise, sandalet, tişört, şort, kimono, terlik gibi ürünlere avantajlı fiyatlar ile ulaşabilecekler.

Trendyol’un kampanyasında yaz için cilt ve saç bakımı ürünleri de yer alıyor. Güneş kremleri, cilt bakım ürünleri, traş ve epilasyon ürünleri, saç bakım ürünleri, makyaj ürünleri, parfüm ve deodorantlar da Trendyol müşterileri ile buluşuyor.

- Trendyol, Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor

Verilen bilgiye göre, Trendyol'un iş ortağı olan Türkiye’nin dört bir yanındaki esnaf ve KOBİ’ler için ayrı bir öneme sahip olan kampanyalar ile milyonlarca müşteri ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlarla karşılarken, satıcılar da satışlarını artırarak işini büyütüyor.

Trendyol, aynı zamanda yılın belli dönemlerinde düzenlediği kampanyalara yönelik yarattığı ek istihdam ve satıcılarının artan iş hacimleri ile de Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR