TotalEnergies'in "Ustaya Özel" adıyla araç bakım ve onarım servisleri için sunduğu platformuna Brandverse'ten iki ödül geldi

TotalEnergies'in araç ve onarım servisleri için sunmuş olduğu platforma Brandverse Awards tarafından 2 ödül verildi.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 07-07-2022 11:14   Güncelleme : 19-07-2022 14:19
TotalEnergies'in

TotalEnergies'in araç bakım ve onarım servislerine sunduğu platform "Ustaya Özel", Brandverse Awards 2022'de iki ödüle layık görüldü.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile beraber gerçekleştirilen Brandverse Awards 2022'de "Ustaya Özel" platformuna Dijitalde Müşteri Deneyimi ve Doğrudan Pazarlama Kampanyaları kategorilerinde iki bronz ödül verildi.

Brandverse Awards ödülünü, TotalEnergies Turkey Pazarlama adına şirketin Pazarlama Koordinatörü Ece Halistürk ve İş Çözümleri Koordinatörü Sena Gölbaşı teslim aldı.

TotalEnergies Turkey Pazarlama ve Teknoloji Direktörü Fırat Dokur, ödüle ile ilgili değerlendirmesinde, şu sözleri kullandı:

"Ustaya Özel platformu, Türkiye'de madeni yağlar sektöründe ilk ve tek olma özelliğini koruyor. 'İyi yağ, en özel ustayla buluştu' sloganıyla Ocak 2021'de hayata geçirdiğimiz platform, ilk günden bu yana ustalara özel nitelikli hizmetler ve kampanyalar sunuyor. Aktivite puanları toplayan ustalar bu puanları hediye çeklerine dönüştürürken, sürpriz hediyeler de kazanabiliyor. Yine platform sayesinde diğer ustalarla iletişim kurup bilgi alışverişinde bulunabiliyor. Teknik servisler ekibimiz ve uzman eğitmenler tarafından hazırlanan teknik içerikler de platformda ustalarla paylaşılıyor. Ustaların önceliklerini göz önüne alarak hayata geçirdiğimiz bu benzersiz platforma ustaların ilgisi artarak devam ediyor."

AA Haber 

 

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR