Sürat Kargo Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sürat Kargo, yıl sonuna kadar toplamda 300 milyon TL üzerinde yatırım yapmayı planlıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-08-2023 10:03
Sürat Kargo Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz, 2023'ü yatırım yılı olarak ilan ettiklerini, bu doğrultuda araç filolarını genişletmek için toplamda 150 araç (panelvan) alımına başladıklarını bildirdi.

Teknolojik gelişimleri önceliklendirdikleri yatırımlar ile büyümeye devam ettiklerini belirten Oğuz, "Hizmet kalitemizi daha da artırmayı amaçlıyoruz. Aktarma merkezlerinde hızımızı artıran sorter cihazlarımızı, Sürat Servis Platformu'muz ile müşteriye dokunan yazılımlarımızı, ev dışı teslimat noktaları entegrasyonumuzu, finansal çözüm yazılımlarımızı süratle yapıyoruz. Bu yıl sonuna kadar toplamda 300 milyon TL üzerinde yatırım yapmayı planlıyoruz. Çünkü bizler biliyoruz ki şirketlerin büyümesi ticaretin, ticaretin büyümesi de ülkemizin büyümesine katkı sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, kadın futbolunun gücünü daha ileri taşımak isteyen Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu. Dünyada 200’ü aşkın ülkeye ve Türkiye’nin her köşesine hizmet veren Sürat Kargo, kadın futbolunun gelişimi için TFF ile iki yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR