Selvi Kılıçdaroğlu Beylikdüzü'nde Vatandaşlarla İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü'nde iftar programına katıldı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2023 15:35
Selvi Kılıçdaroğlu Beylikdüzü'nde Vatandaşlarla İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü'nde iftar programına katıldı.

Beylikdüzü Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda Selvi Kılıçdaroğlu, ilçede yaşayan ailelerle bir araya geldi.

Oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Çalık, ülkedeki hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için çalışmaya devam edeceklerini, tüm çocukları varlıkta eşitlemeyi amaçladıklarını kaydetti.

İlçede yürüttükleri Beslenme Saati projesine desteklerinden dolayı Selvi Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Çalık, "Beylikdüzü'nde başlattığımız projenin Selvi Hanım sayesinde Türkiye'ye yayılacak olmasından onur duyuyoruz." ifadesini kullandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, konuşmasının ardından Selvi Kılıçdaroğlu ve eşi Zehra Çalık'ı kürsüye davet etti.

Kadınlar ve çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Selvi Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı bereket, barış ve şefkat ayıdır. Böyle sofralar genişledikçe, arttıkça daha güzel ramazanlar olacaktır. Daha güzel ramazanları da hak ediyoruz. İnsanların barış içinde yaşadığı bir ülke hayal ediyoruz. Başkanımızın ve eşinin başlattığı bu projelere her zaman katılacağım. Çünkü ülkemiz yararına güzel bir proje. Güzel şeyler yapıyorlar, yapmaya da devam edecekler. Hep birlikte başaracağız."

Programda çocuklar kendileri için hazırlanan alanlarda iftara kadar eğlenceli vakit geçirirken, aileler de bir arada sohbet etme imkanı buldu.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR