Rıdvan Yılmaz Almanya'ya Gidiyor! Yeni Takımı Neresi?

Genç milli oyuncumuz için kıran kırana bir transfer pazarlığı sürüyor! Yeni takımı neresi olacak?

SPOR
Giriş Tarihi : 09-06-2022 11:25
Rıdvan Yılmaz Almanya'ya Gidiyor! Yeni Takımı Neresi?

21 yaşında olan Rıdvan Yılmaz için prensipte anlaşmaya varıldı! 3 sezon önce Beşiktaş ile macerasına başlayan Rıdvan Yılmaz başarılı ve 3 kupa sığdırdığı bir Beşiktaş kariyeri geçirdi.

Genç yaşına rağmen hızlı başarı gösteren ve Beşiktaşın önemli isimlerinden biri haline gelen Rıdvan Yılmaz A Milli Takımda da kendine forma bulmuştu.

Talip Son Şampiyon!

Rıdvan Yılmaz için teklif veren Alman ekip, UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu olan Eintracht Frankfurt. Tekliflerine Mayıs ayında başlayan Alman ekip, Beşiktaş tarafından istenen revize talebine olumlu dönmüştü.

Avrupa Ligi son şampiyonu Frankfurt, milli oyuncumuz için Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro bonservis1.5 milyon Euro bonus ödemenin yanında da sonraki satıştanda %20 pay teklif etti.

Almanya Yolculuğu

Teklife Beşiktaş'ta sıcak bakarken, Rıdvan Yılmaz'da Avrupalı bir takıma transfer olmak istiyor. Beşiktaş yönetimi Rıdvan'ın önünü kesmemek için 6 milyon Euro'yu bulan teklife sıcak bakıyor ve prensipte evet dedi. İki kulüp şuanda detayları konuşurken yapılan teklfilerin yakın zamanda imzaya dönmesi bekleniyor.

Bunların yanında Rıdvan'ın da Almanya'ya ev bakmaya gideceği belirtilen bilgiler arasında. Genç yıldız ile daha önce İtalyan ekibi olan Torino'da ilgilenmişti.

Torino'da İstekli

Daha öncesinde 4 milyon euro teklif ile gelen Torino fiyat konusunda Beşiktaş ile anlaşamamıştı. Fakat vazgeçmek istemeyen İtalyan ekibi bu sefer 5 milyon ile gelmeyi planlıyor.

Beşiktaş tarafı ise 7 milyon euro için ısrarcı olsada pazarlıktan vazgeçmek istemiyor. Bununla birlikte Alman ekibinin de güncellemeye gitmesi bekleniyor. 

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR