Ray Sigorta'dan KOBİ'ler için "Akıllı" Sigorta

Ray Sigorta Üst Yöneticisi Koray Erdoğan: "Ray Akıllı KOBİ Sigortası sayesinde, bütçe dostu paketlerle risklere karşı güvence oluşturuyor, küçük bütçelerle, ihtiyaca yönelik teminat sunuyoruz"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 14:20
Ray Sigorta'dan KOBİ'ler için

Ray Sigorta, küçük işletmelerin iş yerlerini, ihtiyaçları doğrultusunda ve bütçe dostu primlerle güvence altına alan "Ray Akıllı Kobi" ürününü KOBİ'lerin hizmetine sundu.

Şirket açıklamasına göre, birçok farklı riskle karşı karşıya kalabilen küçük işletmelere, istenmeyen sürprizlere karşı güvence sunan Ray Sigorta, bütçe dostu "Ray Akıllı Kobi Sigortası" ürününü tanıttı. Ray Akıllı Kobi Sigortası sayesinde, iş yerinin içindeki sabit kıymetler, emtialar ve demirbaşlar; yangından hırsızlığa, depremden sel ve su baskınlarına, elektronik cihaz hasarlarından makine kırılmasına kadar birçok riske karşı güvence altına alınıyor. Böylece ekonominin büyük bir kısmını oluşturan KOBİ'ler, beklenmedik durumlarda büyük zarar görmekten korunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ray Sigorta Üst Yöneticisi (CEO) Koray Erdoğan, son dönemde yaşanan doğal afetler ve salgın hastalıkların ciddi kayıplara yol açtığını belirterek, "Döviz kurlarında yaşanan artış ve enflasyonun etkisi de göz önünde bulundurulduğunda KOBİ'lerin karşılaşabileceği finansal riskler artıyor. Yaşanan süreçler her alanda olduğu gibi, iş yerleri için de sigortanın önemini bir kez daha ortaya koydu." ifadelerini kullandı.

Meydana gelebilecek risklere karşı işletmelerin sürdürülebilirliğini sağlamak ve kaybın önüne geçmek için sigortanın olmazsa olmaz bir güvence olduğunu aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:

"İş hacimleri ve istihdama katkıları ile KOBİ'ler, ülke ekonomisi için önemli bir yere sahip. KOSGEB verilerine göre, Türkiye'deki tüm işletmelerin yüzde 99,8'i KOBİ'lerden oluşuyor ve bu işletmeler toplam istihdamın yüzde 76,7'sini sağlıyor. Ekonomimiz için bu kadar önemli olan işletmeler, istenmeyen durumlara hazırlıksız yakalandıklarında her şeye sil baştan başlamak durumunda kalıyorlar.

Tüm bu tecrübe ve birikimin bir anda yok olmasını hiç birimiz istemeyiz. Bu nedenle KOBİ'ler için "akıllı" ürün tasarladık. Ray Akıllı KOBİ Sigortası sayesinde, bütçe dostu paketlerle risklere karşı güvence oluşturuyor, küçük bütçelerle, ihtiyaca yönelik teminat sunuyoruz."

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR