Para Yelken Türkiye Şampiyonası Adana'da Devam Ediyor

Organizasyon 11 Eylül'de sona erecek.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 07-09-2022 17:47
Para Yelken Türkiye Şampiyonası Adana'da Devam Ediyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Para Yelken Türkiye Şampiyonası, Adana'da devam ediyor.

Adana Sarıçam Belediyesi sponsorluğunda Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleşecek Para Yelken Türkiye Şampiyonası'na farklı illerden 5'i kadın 23 sporcu katılıyor.

Japonya'nın Hiroşima kentinde 18-23 Ekim'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na katılabilmek için yarışmacılar en iyi dereceyi elde etmeye çalışıyor.

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, AA muhabirine, şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Uludağ, spora ve sporculara destek vermeye devam ettiklerini aktardı. Uludağ, "Burada başarılı olan gençlerimizin Japonya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum." ifadelerinde bulundu.

Uludağ, yarışmada mücadele eden bütün sporculara başarılar diledi.

En iyi dereceyi alıp ay-yıldızlı formayı giymek istediğini dile getiren Ali Doğan, Dünya Şampiyonası'na katılmak istediğini aktardı. Doğan, "Bu bir bayrak yarışı. Bireysel spor olduğu için herkes birbirinin rakibi. Japonya'da yapılacak olan yarışa katılabilirsek ne mutlu bize." ifadelerinde bulundu.

Sporcular arasında bulunan Yılmaz Kırıt da şampiyona için Antalya'dan geldiğini ve bütün mücadelesini ortaya koyacağını belirtti.

Etkinlik, 11 Eylül'de sona erecek.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR