Ordu Triatlonu 23-24 Temmuz'da düzenlenecek

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya: "Hedefimiz, Ordu'ya ağırlıklı olarak Karadeniz'e komşu ülkelerin katılımıyla uluslararası bir triatlon yarışı kazandırmak"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-07-2022 13:45   Güncelleme : 19-07-2022 13:51
Ordu Triatlonu 23-24 Temmuz'da düzenlenecek

Türkiye Triatlon Federasyonu Ordu Triatlonu, 23-24 Temmuz'da düzenlenecek.

Türkiye Triatlon Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Oral B'nin isim sponsorluğu ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilecek organizasyonda Türkiye'nin en iyi triatletleri olacak.

Türkiye genelinden M3, yıldız, genç, elit, paratriatlon, yaş grubu ve karışık bayrak kategorilerinde yaklaşık 400 sporcunun katılacağı organizasyonda, mini triatlon (400 metre yüzme, 8 kilometre bisiklet, 2.4 kilometre koşu), süper sprint triatlon (500 metre yüzme, 12 kilometre bisiklet, 3 kilometre koşu), sprint triatlon (750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet, 5 kilometre koşu) ve standart (1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet, 10 kilometre koşu) mesafeleri gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Ordu Triatlonu, salgının ilk yılı da dahil olmak üzere üç yıldır kesintisiz olarak gerçekleştirdiğimiz bir yarış. Organizasyon, şehrin tam kalbinde, Tayfun Gürsoy Parkı'nda yapılacak. Camiamız burada olmayı, burada yarışmayı, kültürüyle ve doğal güzellikleriyle bu özel bölgeyi çok sevdi. Hedefimiz, Ordu'ya ağırlıklı olarak Karadeniz'e komşu ülkelerin katılımıyla uluslararası bir triatlon yarışı kazandırmak."

Sporculara başarı dileyen Yalçınkaya, katkılarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür etti.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR