Metro Türkiye Raflarında Uzak Doğu Esintisi Sunuyor

Uzak Doğu coğrafyasına özgü tatları yaratmak isteyenler için birçok Metro markalı ürün Metro Türkiye raflarında yer alıyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-07-2023 10:27
Metro Türkiye Raflarında Uzak Doğu Esintisi Sunuyor

Metro Türkiye, son zamanların çokça tercih edilen mutfaklarından olan Uzak Doğu mutfağına dair zengin bir ürün yelpazesi sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Metro Türkiye, tüketicilerin beslenme alışkanlıklarını ve ihtiyaçlarını takip ederek kendi markalı ürünlerini geliştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, hem profesyonel mutfakların hem de 'Ben kendi mutfağımın şefiyim.' diyenlerin dilediği Uzak Doğu lezzetini yaratabilmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri zengin sos ve baharat çeşitlerinden noodle ve suşi için gerekli tüm ürünlere, Uzak Doğu coğrafyasına özgü tatları yaratmak isteyenler için birçok Metro markalı ürün Metro Türkiye raflarında yer alıyor.

Metro Chef markalı soslar ile Uzak Doğu esintileri sofralara taşınabiliyor. Metro Chef markalı sriracha, teriyaki, hot chili, sweet chili, garlic chili ve tatlı ekşi sos ile mutfaklarda "benzersiz" lezzetler yaratılması mümkün oluyor.

Uzak Doğu mutfağının vazgeçilmez lezzeti, et, tavuk, balık ve sebze marinasyonlarında kullanılmasının yanı sıra sıcak ve soğuk soslarda, çorbalarda ve tencere yemeklerinde de kullanılan soya sosu da Metro Chef markasıyla bulunabiliyor.

Izgara veya tavada kızartılmış et ve deniz ürünleri yemeklerini glaze etmek ve tatlandırmak için kullanılan hoisin sosu, dip sos olarak veya daha farklı soslar hazırlamak için bir temel olarak kullanılabiliyor. Siyah fasulye sosu, pirinç sirkesi, istiridye sosu ve glutensiz soya sosu gibi tüketicinin aklına gelebilecek tüm sos çeşitleri ve Uzak Doğu lezzetleri Metro Türkiye raflarında bulunabiliyor.

Noodle ve suşi için gerekli tüm ürünler de yine şirketin raflarında tüketiciyi bekliyor. Katma değerli ve bulması zor ürünlerin hepsine Metro Türkiye mağazalarından ulaşılabiliyor.

AA

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR