Mahalle Muhtarı, İhtiyaç Sahibi Çocukların Saçlarını Ücretsiz Kestirdi

Muhtar Gonca Kaan, 3 yıldır mahallesindeki çocukların kuaför ve berber ihtiyaçlarının okullar açılmadan ücretsiz olarak yapılmasını sağlıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2022 13:41   Güncelleme : 11-09-2022 13:43
Mahalle Muhtarı, İhtiyaç Sahibi Çocukların Saçlarını Ücretsiz Kestirdi

Mahalle muhtarı, ihtiyaç sahibi çocukların saç bakımlarını ücretsiz karşıladı.

Kayseri'de mahalle muhtarı Gonca Kaan, okul öncesi, ihtiyaç sahibi çocukların saç bakımlarını kuaför ve berberlerin yardımıyla ücretsiz yaptırdı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde muhtarlık yapan Gonca Kaan, 3 yıldır mahallesindeki çocukların kuaför ve berber ihtiyaçlarının okullar açılmadan ücretsiz olarak yapılmasını sağlıyor. Ek olarak Kaan'ın da eskiden kuaförlük yaptığı belirtildi.

Mahallede kuaförlük yapan Sümeyye Gönen'in dükkanında berber Erol Bağırıcı, kuaförler Gonca Er, Habibe Atay ve muhtar Kaan, erkek ve kızlardan oluşan 100 çocuğun saçlarını kesti.

Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan, muhtar Gonca Kaan'ın, her yıl yaptığı gibi bu yıl da dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik böyle bir hizmet sunduğunu belirterek, katkı veren meslektaşlarına teşekkür etti.

Muhtar Kaan da yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını ifade etti.

Kaan, muhtarlık dönemi boyunca bu hizmeti devam ettirmeyi istediğini aktararak, "Yeri geliyor bir aileden 3 çocuğun saçının kestirilmesi gerekiyor. 50 liradan 150 lira demek. Aile bütçesine bu şekilde katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Meslektaşlarıma bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Berber Bağırıcı da böyle bir destekle hem ailelerin hem de çocukların yüzünü güldürdükleri için mutlu olduklarını belirtti.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR