KKTC'de, Deprem Bölgelerinde Görev Yapan Asker, Polis Ve İtfaiyecilere Takdir Belgesi Verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerde görev yapan asker, polis ve itfaiye personeline törenle takdir belgesi verildi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2023 10:26
KKTC'de, Deprem Bölgelerinde Görev Yapan Asker, Polis Ve İtfaiyecilere Takdir Belgesi Verildi

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerde görev yapan asker, polis ve itfaiye personeline törenle takdir belgesi verildi.

KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının (GKK) Boğaz Karargahı'ndaki törene, KKTC Başbakanı Ünal Üstel, GKK Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, milletvekilleri ve kurum müdürleri katıldı.

Başbakan Üstel, törende yaptığı konuşmada, "Deprem bölgesinde görev yapan birbirinden değerli tüm personele ülkem adına yürekten teşekkür ederim" dedi.

Türkiye'de yaşanan bu felaketten ders çıkarılması gerektiğini ifade eden Üstel, bu anlamda KKTC için gerekli tedbirlerin alındığını ve mecliste çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Üstel, depremde yaşamını yitirenler için başsağlığı dileklerini tekrarlayarak, Türkiye'nin acısını paylaştıklarını dile getirdi.

Törende daha sonra Türkiye'deki deprem bölgelerinde görev yapan 142 asker, 25 polis ve 20 itfaiye personeline, Başbakan Üstel tarafından takdir belgesi verildi.

 

(AA) 

Hamit Yiğit GeçerHamit Yiğit Geçer

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR