Keçiören Belediyesi'nin Toplu Sünnet Hizmeti İçin Kayıtlar Başladı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: "Çocuklarımızın sünneti her yıl yaz döneminde ücretsiz bir şekilde uzman cerrahlarımız tarafından yapılıyor. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın özel günlerinde daima yanlarındayız"

YEREL
Giriş Tarihi : 08-05-2023 17:24   Güncelleme : 08-05-2023 17:20
Keçiören Belediyesi'nin Toplu Sünnet Hizmeti İçin Kayıtlar Başladı

Keçiören Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen toplu sünnet hizmeti için kayıtlar başladı.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Keçiören Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirebilmeleri için belediyenin kurumsal web sayfasında başvuru formu oluşturdu.

Bu yılki sloganı "2023 Yılında 2023 Çocuk İçin Sünnet" olan hizmetten faydalanmak isteyen aileler, sitedeki "Sünnet Kayıt" sistemi üzerinden müracaatlarını yapabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, toplu sünnet faaliyetinin çocuklar ve aileler için önemli bir hizmet olduğunun altını çizerek, "Çocuklarımızın sünneti her yıl yaz döneminde ücretsiz bir şekilde uzman cerrahlarımız tarafından yapılıyor. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın özel günlerinde daima yanlarındayız. Sünnet olacak olan her bir yavrumuzun vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, ailelerimizi şimdiden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

(AA) 

Berke UlucanBerke Ulucan

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR