Kara Yollarında Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-08-2023 09:40   Güncelleme : 14-08-2023 09:41
Kara Yollarında Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Gölyaka-Düzce kavşağı kesimi Gölyaka kavşakları (K-19) İstanbul istikameti ayrım kolunda aydınlatma direkleri değişimi çalışması yapılacak. Bu nedenle söz konusu kesim trafiğe kapatılarak, sürücüler Düzce ve Hendek kavşaklarına yönlendirilecek.

TEM Otoyolu'nun Babaeski-Havsa kavşakları Edirne istikametinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildiğinden otoyolun sol ve orta şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşıma sağ şeritten izin veriliyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Konya-Pozantı kavşakları 1-6. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması dolayısıyla Konya kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Polatlı-Avdamlı-Yunak yolunun 53-74. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama yenileme, Çorum-Mecitözü-Amasya yolunun 5-26. kilometrelerinde de yapım çalışması nedeniyle anılan kesimlerde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 9-11. ve 21-23. kilometrelerinde yapım, Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 60-65. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları sebebiyle sürücülerin işaret ve işaretçilere dikkat etmeleri gerekiyor.

Malatya-Sivas yolunun 13. kilometresinde Hasan Çelebi Viyadüğü derz onarım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Şanlıurfa-Akçakale yolunun 1-5. kilometrelerinde yapım, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım sol şeritten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Torul-Gümüşhane yolunun 42-54. kilometrelerindeki (Gümüşhane çevre yolu) 14 tünelde elektrik-elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle 18 Ağustos saat 18.00'e kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü sürdürülecek.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR