Kara Yollarında Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-08-2023 10:03   Güncelleme : 09-08-2023 10:07
Kara Yollarında Durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Konya-Pozantı kavşakları 1-6. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması nedeniyle Konya Kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Düziçi-Bahçe kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle şerit aktarımı yapılıyor. Bu kesimde ulaşıma Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Muğla-Tavas-Denizli yolunun 22-25. kilometrelerinde patlatmalı yapım çalışması gerçekleştirilecek. Bu nedenle bugün 14.00-16.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Adapazarı-Mekece yolunun 44-48. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek yönden gidiş-geliş şeklinde sürdürülüyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-26. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpünde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu kesimde sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Samsun-Ordu yolunun 0-6. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Elazığ-Bingöl il sınırı-Bingöl yolunun 20-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kürtün-Torul yolu, 16-47. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki şev temizlik çalışması nedeniyle kısa sürelerle trafiğe kapatılıyor. Söz konusu kesimde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Zara-Suşehri yolunun 32-52. kilometrelerinde sathi kaplama çalışması sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR