Kara Yollarında Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-07-2023 09:33   Güncelleme : 27-07-2023 09:49
Kara Yollarında Durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı Kavşağı otoyoldan çıkış kollarında üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 21.00-06.00 saatlerinde her iki yönde otoyoldan gişeler istikametinde çıkışlar trafiğe kapatılıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Hendek-Gölyaka kavşakları 15-18. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması sebebiyle Ankara istikametinde bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları 7-13. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması dolayısıyla İstanbul yönünde sağ şerit trafiğe kapatıldı. Otoyolun İzmir yönünde de banket kapatma gerçekleştiriliyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 22. ile 23. kilometrelerindeki Esenkıyı ve Kopmuş tünellerinde yapılacak elektrik-elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 18.00'e kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44, Çorum-Mecitözü-Amasya yolunun 11-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle bu kesimlerde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kangal-Gürün yolunun 30-35. kilometrelerinde sathi kaplama çalışması dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Aydıncık-Anamur yolunun 33-43. kilometrelerinde Sarıyar-1, Sarıyar-2, T6, T7 ve T8 tüplerindeki çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Denizli-Kale-Muğla yolunun 75-77. kilometrelerinde Beyağaç Kavşağı'ndaki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Kilimli-Filyos-Saltukova yolu, 31-34. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapatıldı. Bu kesimde hafif taşıt sürücüleri Saltukova imar yollarını, ağır taşıt sürücüleri ise yol dolgusunu kullanabiliyor.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR