Kara Yollarında Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-07-2023 09:51   Güncelleme : 25-07-2023 11:07
Kara Yollarında Durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Hendek-Gölyaka kavşakları 15-18. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikametinde bir şerit trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı Kavşağı çıkış kollarındaki üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle 21.00-06.00 saatlerinde gişeler istikametinde otoyoldan çıkış kolları trafiğe kapatılacak.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 89-95. kilometrelerindeki (Aydın Gişeleri-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer şeritten çift yönlü sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında Aydın Kuzey Kavşağı katılım kolu da trafiğe kapatılarak, otoyola girişler Aydın Güney Kavşağı'ndan gerçekleştiriliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 46-48. kilometrelerindeki üstyapı yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 62-67. kilometrelerindeki asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük-İnegöl istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Denizli-Antalya yolunun 0-14. kilometreleri, Denizli çevre yolundaki Honaz Tüneli'nin elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemlerini yapım çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapatıldı. Bu bölgede sürücüler Denizli şehir merkezi güzergahına yönlendiriliyor.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 47-52. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Aşkale-Tercan yolunun 7-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 8. kilometresindeki Arhavi Tüneli'nde yürütülen elektrik ve elektronik sistemler bakım ve onarım çalışması dolayısıyla bugün saat 18.00'e kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Kangal-Gürün yolunun 35-40. kilometrelerindeki kaplama çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR