İstanbul'da yeni eğitim döneminin ilk gününde anaokulu ve 1.sınıf öğrencileri polisler yalnız bırakmadı

Sultangazi ve Ümraniye'de uyum haftası sürecinde olan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileriyle Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri buluştu.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 05-09-2022 12:19   Güncelleme : 05-09-2022 12:22
İstanbul'da yeni eğitim döneminin ilk gününde anaokulu ve 1.sınıf öğrencileri polisler yalnız bırakmadı

İSTANBUL (AA) -  MEB( Milli Eğitim Bakanlığı) tarafından açıklanan takvim ile Sultangazi ve Ümraniye'de 2022-2023 eğitim-öğretim yılı uyum haftası başladı. Uyum haftası sebebiyle yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileriyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığının verdiği takvim ile bugün anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri uyum haftası sebebiyle yüz yüze eğitime başladı.

Öğrenciler, Ümraniye İnkılap İlkokulu'nda polis maskotu "Cesur" tarafından karşılandı. Polis ekipleri ile İstiklal Marşı'nı okuyan anaokulu ve 1.sınıf öğrencileri  ilk derslerine girdiler.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan çıkartma ve kalemlikler bugün ilk kez okula  başlayan küçük  öğrencilere verildi.

Sultangazi Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlkokulu'nda da aynı heyecan devam ediyordu. Öğrenciler velileri ile okula giriş yaptılar.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencileri  karşıladı.

İlk kez okula başlayan öğrencilerin heyecanına ortak olan polis ekipleri, zilin çalmasıyla beraber öğrencileri derslerine uğurladılar.İlk defa okula başlayan minik öğrencilerin çok heyecanlı oldukları, bazılarının ise göz yaşlarına hakim olamadıkları belirtildi. 

Polis ekipleri ders sırasında sınıfları gezerek öğrencilere defter ve yapboz dağıttı.

Okul hayatının ilk gününde evladının yanında olan Hacer Çelik, 2022-2023 eğitim-öğretim sürecinde bütün öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Hacer Çelik, polis ekiplerinin çocuklarının heyecanına ortak olmalarından ve onlara hediyeler dağıtmalarından çok memnun olduğunu belirtti. Hacer Çelik, "Onların başarılarını canıgönülden bekliyorum. Herkese, bütün öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diliyorum. Allah herkese hayırlı seneler nasip etsin. Geldik, çok mutlu olduk." ifadelerinde bulundu.

Okula yeni başlayan evladı Yunus Emre Çelik de bütün öğrencilere başarılar dileyerek, polisleri çok sevdiğini belirtti.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR