İstanbul'da Kendisini Polis Olarak Tanıtıp Kadınların Parasını Alan Şüpheli Tutuklandı

İstanbul'da polis gibi davranarak Sırbistan uyruklu iki kadının parasını çaldığı tespit edilen İran uyruklu şüpheli tutuklandı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2023 15:40   Güncelleme : 08-03-2023 15:40
İstanbul'da Kendisini Polis Olarak Tanıtıp Kadınların Parasını Alan Şüpheli Tutuklandı

 İstanbul'da polis gibi davranarak Sırbistan uyruklu iki kadının parasını çaldığı tespit edilen İran uyruklu şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Sırbistan vatandaşı iki kadının, kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından paralarının çalındığı ihbarında bulunması üzerine çalışma başlattı.

Yapılan incelemede, Sırbistan uyruklu I.V. ve D.M'nin bulunduğu aracı durduran bir şüphelinin, polis olduğunu söyleyerek sözde pasaport kontrolü yaptığı sırada kadınların paralarını zorla aldığı belirlendi.

Olayı cep telefonuyla kaydeden mağdur kadınlardan birinin sonrasında şüphelinin kullandığı aracı ve plakayı da çektiği görüntüleri inceleyen polis ekipleri, aracın İran uyruklu Yasin M. (33) tarafından sahte pasaport gösterilerek kiralandığını tespit etti.

Kimliğinin belirlenmesinin ardından yapılan operasyonla yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adliyede tutuklandı

(AA).

Berke UlucanBerke Ulucan

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR