İstanbul'da Alışveriş Sırasında Kadının Çantasını Çalan Şüpheli Tutuklandı

Arnavutköy'de alışverişe giden kadının, içinde ziynet eşyası ve para bulunan çantasının çalınmasına ilişkin yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 13:59
İstanbul'da Alışveriş Sırasında Kadının Çantasını Çalan Şüpheli Tutuklandı

 Arnavutköy'de alışverişe giden kadının, içinde ziynet eşyası ve para bulunan çantasının çalınmasına ilişkin yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, G.K'nin alışveriş için gittiği bir iş yerinde içinde ziynet eşyası ve para olan çantasını kaybettiği yönündeki şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kadının çantasını alan şüphelilerin kimliğini tespit etti.

Ekiplerce, şüphelilerin adreslerine yapılan baskında, S.P. (60), S.B. (33) ve G.T. (32) gözaltına alınırken, ziynet eşyaları ile 57 bin lira ele geçirildi.

Yapılan çalışmada, şüphelilerden S.P'nin geçen yıl ilçedeki semt pazarında bir müşterinin, içerisinde para ve ziynet eşyalarının bulunduğu çantayı da çaldığı belirlendi.

Hırsızlık, yaralama, yağma, güveni kötüye kullanma, şantaj ve yankesicilik gibi birçok suç kaydı bulunan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.P. tutuklanırken, S.B. ve G.T. serbest bırakıldı.

Bu arada, şüphelilerin gerçekleştirdiği hırsızlık olayı çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerden birinin G.K'ye ait çantayla iş yerinden çıkması yer aldı.

 

(AA)

Hamit Yiğit GeçerHamit Yiğit Geçer

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR