İmamoğlu'ndan Yargılandığı Davaya İlişkin Açıklama

Ekrem İmamoğlu: "Delillerin dinlenmesi, şahitlerin dinlenmesi süreçleriyle kasıma uzatılmış ama zaten ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor."

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-09-2022 15:35   Güncelleme : 21-09-2022 15:37
İmamoğlu'ndan Yargılandığı Davaya İlişkin Açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşmasının, delillerin toplanması ve şahitlerin dinlenilmesi için kasıma ertelendiğini belirterek, "Zaten ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor." açıklamasını yaptı.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın bugün görülen duruşmasının 11 Kasım'a ertelendiği haberini, ziyaret ettiği İstanbul Erkek Lisesi çıkışında aldı.

Ziyaretinin ardından davayı değerlendiren İmamoğlu, "Olmaması gereken bir dava süreci yaşanıyor. Delillerin dinlenmesi, şahitlerin dinlenmesi süreçleriyle kasıma uzatılmış ama zaten ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor. Boş işler bunlar. Dolu iş burası işte; çocuklar, gençler, gelecek, yaşam, hayat... Bunların üreteceği şeyler." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, asıl konunun gençlere bir gelecek hazırlamak olduğunu aktararak, "Bir an önce bu defteri kapatsınlar isterim. Şu gençlere bakın, esas gerçek burada." değerlendirmesini yaptı.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR