GÜNDEM / 21 Mart 2023

TEMAS HABER

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2023 09:05
GÜNDEM / 21 Mart 2023

1- Kahramanmaraş merkezli depremler ile Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketine ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani'yi resmi törenle karşılayacak, ikili ve heyetler arası görüşme ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısının ardından es-Sudani onuruna resmi akşam yemeği verecek.

(Ankara/16.00/16.15/17.00/17.45/18.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşilkent Mezarlığı'nı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çadır kentini ziyaret edecek, Nurdağı Eski İslahiye Yolu çadır alanında "Millet Buluşması"na katılacak.

(Gaziantep/12.20-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM Genel Kurulunda, Orman Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri devam edecek.

(TBMM/15.00) (Fotoğraflı)

 

EKONOMİ FİNANS

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Deprem Şehitleri Ormanı Fidan Dikim Töreni"ne katılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 5 ve 10 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek.

(Ankara)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı tarımsal girdi fiyat endeksini, şubat ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

 

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, baş başa ve heyetler arası görüşmeler yapacak.

(Moskova) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

GÜNCEL

1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başkanlıkta düzenlenecek, "Sesinizi Duyuyoruz: Afet ve Kriz Bölgelerinde Habercilik Paneli"ne katılacak.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, Ege Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek, 256. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı'na iştirak edecek.

(İzmir/11.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, ölümünün 50. yılında memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyündeki kabri başında anılacak.

(Sivas/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yurt genelinde Nevruz Bayramı etkinlikleri izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

SPOR

​​​​​​​1- 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda 25 Mart'ta deplasmanda Ermenistan'la karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasından ertelenen maçta Fenerbahçe Beko, İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan takımını konuk edecek.

(İstanbul/20.15) (Fotoğraflı)

3- Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turu gruplarında son hafta mücadelesi başlayacak. K Grubu'nda Galatasaray Nef, Fransa'nın Limoges takımıyla, L Grubu'nda Darüşşafaka, İspanya'nın Lenovo Tenerife ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek.

(Limoges/Tenerife/22.30)

4- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final rövanşında VakıfBank, deplasmanda İtalya'nın Vero Volley ekibiyle karşılaşacak.

(Milano/22.00)

5- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 17. haftası, İzmir Büyükşehir Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

(İzmir/16.30) (Fotoğraflı)

 

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

(AA)

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR