Fatih'te Motokuryenin Düşürdüğü 150 Bin Avro Yola Saçıldı

Paraları toplarken cep telefonuyla kayıt yapan kurye, eksik 85 bin avro için çağrıda bulundu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-12-2022 14:38
Fatih'te Motokuryenin Düşürdüğü 150 Bin Avro Yola Saçıldı

Fatih Sahilyolu Samatya mevkisinde ilerleyen motokurye, montundan düşerek yola saçılan 150 bin avroyu toplamaya çalıştığı anları kamerayla kaydetti.

Beylikdüzü'nde bir döviz bürosunda motokurye olarak çalışan Ünal Coşkun, Fatih'te bir adrese götürmek için aldığı 150 bin avroyu montunun cebine koyarak yola çıktı. Coşkun, Sahilyolu Samatya mevkisinde seyir halindeyken montunun cebindeki para destesi yere düştü.

Akan trafikte motosikletinden inen Coşkun, etrafa saçılan paraları toplamaya çalışırken bu anları da cep telefonuyla kaydetti.

Görüntülerde, etrafa saçılan paraları toplayan kuryeye vatandaşların yardım etmesi, bu arada kuryenin paraları bazı kişilerden geri almaya çalışması da yer aldı.

- Kayıp 85 bin avronun geri verilmesi için çağrı yaptı

Ünal Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kapalıçarşı'daki işlem iptal olunca Beylikdüzü'ne geri dönmek için motosikletiyle yola çıktığını belirterek, başından geçenleri şöyle anlattı:

"Sahilyolu'ndan dönüyordum. Acelem olduğu için parayı lastikli bir şekilde montumun cebine koydum. Samatya'da hastanenin önünde rüzgar nedeniyle montumun patlaması sonucu paralar yere düştü. Etrafa saçılan paraların üzerinden arabalar geçince paraların bağlandığı lastik koptu. Paralar havaya uçmaya başladı. İnsanlar toplamaya çalıştı. Ben de o esnada elimde poşetle koşup, paraları toplamaya çalıştım. Bazı kişiler paraları verirken, bazıları arabalarına binip gitti."

85 bin avronun kayıp olduğunu anlatan Coşkun, "Ben bu yükün altından kalkamam. Rica ediyorum, paraları geri versinler. Çünkü ben mağdurum. Onlardan ricam paraları Aksaray Polis Merkezi'ne teslim etsinler." diye konuştu.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR