Emine Erdoğan'dan "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" Paylaşımı

Emine Erdoğan, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2022 14:26   Güncelleme : 25-11-2022 14:28
Emine Erdoğan'dan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, devletin mevcut çözüm önerilerine yenilerini ekleyerek kadına yönelik şiddetle mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü belirterek, "Kırmızı çizgimiz olarak gördüğümüz şiddetin hiçbir mazeretini kabul etmiyor, hayattan koparılan canları rahmetle anıyorum." ifadesini kullandı.

Emine Erdoğan, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan, paylaşımında şunları belirtti:

"Şiddet, vicdan ve merhamet yoksunu kalplerden çoğalıyor, bir ur gibi dağılıyor. Önce gönül sonra el birliği ile 'Dur' demek vazifemiz. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın programına katıldık. Devletimiz, mevcut çözüm önerilerine yenilerini ekleyerek, kadına yönelik şiddetle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Kırmızı çizgimiz olarak gördüğümüz şiddetin hiçbir mazeretini kabul etmiyor, hayattan koparılan canları rahmetle anıyorum. Kararlıyız. Kadına şiddete dur de."

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR