DSİ, 26 sözleşmeli avukat istihdam edicem

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 26 sözleşmeli avukat istihdam edeceğini açıkladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-06-2022 11:15
DSİ, 26 sözleşmeli avukat istihdam edicem

 

Genel Müdürlüğün Resmi Gazete'de yayımladığı ilana göre, 26 tam zamanlı sözleşmeli avukat pozisyona yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2020 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puanı esas alınarak yerleştirmeler yapılacak.

Başvuruda bulunabilecek iller ve kontenjanları, Aydın (1), Artvin (3), Erzurum (1), Isparta (1), Kahramanmaraş (2), Kastamonu (2), Kars (3), Mardin/Dargeçit (3), Samsun (1), Sivas (1), Şanlıurfa (3), Trabzon (1), Van (4) olarak açıklandı.

18 Temmuz saat 09.30'da başlayacak olup, 28 Temmuz saat 23.59'da sona erecektir başvurular elektronik ortamda "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/" internet sitesinden e-Devlet şifresiyle yapılacak olup. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Tercihte sınırlama olmayacak ve her aday il sayısı kadar tercih verebilecek.

Süresi içinde başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan tüm adaylar, başvuru süresinin bitmesinin ardından KPSS-P3 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere sıralamaya alınacaklar.

İlan edilen pozisyon sayısı kadar asil, pozisyon sayısının 4 katı olacak şekilde de yedek aday belirlenecek. Belirlenmiş olan asil ve yedek aday listesi 3 Ağustos'ta kurumun resmi internet sitesinde "www.dsi.gov.tr/duyurular" ve Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/" adresinde ilan edilecek.

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR