Bursa'da Çocuğunu Teslim Alan Anne İle Avukat Çift, Araçta Taşlı Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Çocuğun ve bir yakınının da bulunduğu aracın içinden cep telefonuyla görüntülenen saldırının ardından 4 zanlı yakalandı

YEREL
Giriş Tarihi : 21-06-2023 10:14   Güncelleme : 21-06-2023 10:10
Bursa'da Çocuğunu Teslim Alan Anne İle Avukat Çift, Araçta Taşlı Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Bursa'da, mahkeme kararıyla çocuğunu teslim alan kadın ile avukatları ve yakınlarının araçta taşlı bıçaklı saldırıya uğramasına ilişkin 4 şüpheli gözaltına alındı.

Anne K.E, mahkemenin kararının ardından akrabası A.K, avukatları Aleyna Kübra Kanalcı ve eşi Muharrem Kanalcı ile araca binerek davalı olduğu, çocuğunun babasının adresine gitti.

Çocuğu alıp araca yeniden binen anne ve yakını ile avukatlar, bir süre sonra saldırıya uğradı. Taşlı bıçaklı saldırı, aracın içinden cep telefonuyla görüntülendi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, yaşı küçük çocuğun kolluk kuvvetlerinin gözetiminde babasından alınarak annesine teslim edilmesi sonrası yaşanan saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Şüpheliler K.E, M.E, S.E, F.E. tarafından içerisinde müştekilerin bulunduğu aracın seyir halinde iken önünün kesilerek araca zarar verilmesi ve araç içerisindeki müştekilerin darbedilmesi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheliler K.E, M.E, S.E, F.E. hakkında 'kasten yaralama, mala zarar verme, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması ve görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından soruşturma başlatılarak, şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Söz konusu 4 şüphelinin polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

 

 

(AA) 

Berke UlucanBerke Ulucan

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR