Beymen Group Campus "Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikası" Sahibi Oldu

Beymen Group'un Vadistanbul'daki merkez ofisi Beymen Group Campus, kampüs enerjisinin yenilenebilir enerji kaynaklarından üretildiğini belgeleyen "Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikası" ile sürdürülebilirlik yolculuğunu güçlendiren önemli bir adım attı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-07-2023 10:00
Beymen Group Campus

Şirketten yapılan açıklamaya göre, gelecek kuşaklara daha güzel bir dünya bırakma sorumluluğuyla sürdürülebilirlik çalışmalarını yürüten Beymen Group, İstanbul'daki merkez ofisi Beymen Group Campus'te, kampüs enerjisinin yenilenebilir kaynaklardan üretildiğini gösteren Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikası'nın (I-REC) sahibi oldu.

Emisyon hedeflerine ulaşmanın ve çevresel sürdürülebilirlik çalışmalarını yürütmenin dünya ölçeğindeki önemli referanslarından biri olarak kabul gören I-REC sertifikası ile Beymen Group, ürettiği enerjinin kaynağının ve niteliğinin izlenebilirliğini sağlayarak tükettiği elektriğin yenilenebilir enerji kaynaklarından üretildiğini belgeledi.

Beymen Group, Vadistanbul'daki 10 katlı müstakil merkez ofisinde Beymen, Beymen Club, NetWork ve Divarese markaları, satınalma ve ürün, satış ve operasyon, commercial, ve e-ticaret, pazarlama ve iletişim, insan kaynakları, mali işler, mimari projeler, iç denetim, kiralama, iş geliştirme, teknoloji ve dijital dönüşüm departmanları ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Beymen Group, sürdürülebilirlik hedeflerini ve yol haritasını içeren kapsamlı stratejik planını önümüzdeki günlerde açıklamaya hazırlanıyor.

(AA)

 

Halil YILDIRIMHalil YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR