BBP Genel Başkanı Destici'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı:

"Devletimize, değerlerimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-10-2022 13:51   Güncelleme : 28-10-2022 14:05
BBP Genel Başkanı Destici'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin içeriden ve dışarıdan sayısız taarruzla karşı karşıya kalmasına rağmen hür ve güçlü bir şekilde ayakta olduğunu belirterek, "Devletimize, değerlerimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Destici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin 99'uncu yılını kutlamanın mutluluğunun ve gururunun yaşandığını belirtti.

1. Dünya Savaşı'nın galiplerinin yeryüzünden Türk'ün adını ve varlığını yok etme çabalarına karşı dünyaya baş kaldırılarak, yoklukla, fedakarlıkla, imanla, kanla mücadele verildiğini kaydeden Destici, "Kazandığımız zaferin ve kurduğumuz devletin hikayesi, sadece kadim Türk tarihi için değil, tüm Müslümanlar ve tüm dünya mazlumları için bir kutup yıldızı gibi ışık saçmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Dünyada sömürgeler çağının sona ermediğini belirten Destici, Türkiye'nin bölgesinde huzur ve barış adası olarak var olmaya devam ettiğini vurguladı.

Türkiye'nin, vatandaşlarını mensup oldukları kökene, bölgeye, inanca göre ayırmadan koruduğunu, hizmet götürdüğünü aktaran Destici, "Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür hükmüyle, herkesin, vatandaşlık haklarından eşit bir şekilde yararlanmasını sağlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Destici, mesajında şunları kaydetti:

"İçeriden ve dışarıdan, maruz kaldığımız sayısız taarruza ve badireye rağmen, bugün, hür ve güçlü bir şekilde ayaktayız, geleceğe güvenle bakarak var olmaya devam ediyoruz. Bunu, her şeyden daha fazla, milletimizin değerleri üzerine inşa ettiğimiz ve aşkla yaşattığımız Türkiye Cumhuriyeti devletine borçluyuz. Bu gurur ve güvenle, devletimize, değerlerimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. İnanç ve değerlerimizin etrafında bir ve beraber olduğumuz sürece, vatana, bayrağa, Kur'an'a bağlı tek bir Türk kalana dek, var ve muzaffer olacağımıza inancımı tekrar ve samimiyetle dile getirmek istiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti devletini, bir insanın sahip olabileceği her şeyi 'vatan sağ olsun' cümlesiyle gözünü kırpmadan feda eden iman erleri kurdu, yaşatıyor, yaşatmaya devam edecek. Milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Başta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, varlıklarını devletimizin ve milletimizin varlığına armağan eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle ve saygıyla yad ediyorum."

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR