Bayrampaşa'da 2 Ayrı Kazada 4 Kişi Yaralandı

Kaza görüntüleri çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-09-2022 14:59   Güncelleme : 05-09-2022 18:15
Bayrampaşa'da 2 Ayrı Kazada 4 Kişi Yaralandı

İSTANBUL  -  Bayrampaşa'da meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

11 saat arayla meydana gelen kazadan alınan bilgiye göre, 2 Eylül'de saat 14.20 sıralarında, Muratpaşa Mahallesi'nde Kamil Caddesi ve Ata Caddesi'nin kesiştiği noktada seyir halindeki taksi ile Ata Caddesi'nde ilerleyen motosiklet çarpıştı.

 Çarpışmanın şiddetiyle savrulan motosiklet sürücüsü ve arkasındaki kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yardımıyla yaralılara ilk müdahale yapılarak ardından hastaneye kaldırıldı. 

Aynı yerde 3 Eylül'de saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada ise yine Kamil Caddesi'nde seyir halindeki bir otomobil, Ata Caddesi'nde ilerleyen motosiklete yandan çarptı.

Kaza sonucu motosikletten yola doğru savrulan iki kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu hastaneye sevk edildi. 

- "Aynı yerde aynı şekilde kazalar oluyor"

Bu bölgede sık sık trafik kazalarının yaşandığını belirten çevre esnaf ve mahalleli yetkili kişilerin önlem almasını istedi.

Gazetecilere açıklama yapan kuaför Dilek Bilgin, iki caddenin kesiştiği noktada birçok kazanın meydana geldiğini belirterek, "İnsanlar hiç dikkat etmiyor. Aynı yerde aynı şekilde kazalar oluyor. Tedirgin oluyorum. Karşıdan karşıya geçerken çok korkuyorum. Her yerden araba çıkıyor. Kimse sağına soluna bakmıyor." ifadelerinde bulundu.

Esnaf Serdar Yıldırım da bu bölgede kazaların devamlı tekrarlandığını ifade ederek, gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Yıldırım, önlem alınmadığından dolayı sürekli kazaların yaşandığını anlatarak, "Önlem alınmış olsaydı belki kardeşlerimiz bu şekilde yaralanmazdı." ifadelerinde bulundu.

Yaklaşık 11 saat arayla tekrarlanan kaza görüntüleri ise çevredeki esnafın güvenlik kameralarına yansıdı.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR