ASKON Üyeleri İftar Sofrasında Depremzedelerle Bir Araya Geldi

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın: "Allah'ın izni ile yeniden ayağa kalkana kadar depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz birlikte Türkiye'yiz ve büyük bir milletiz. Asrın felaketinde bunu bir daha görmüş olduk. Kenetlenirsek aşamayacağımız hiçbir zorluk yok. Bunu da yine birlikte aşacağız"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2023 14:10
ASKON Üyeleri İftar Sofrasında Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), ramazan ayının ilk iftarını depremin merkezi Kahramanmaraş'ta depremzedelerle yaptı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları ve Genç ASKON yönetimi ile bölgeyi ziyaret etti.

ASKON, ramazan ayı boyunca bölgede iftar ve sahur programları düzenleyerek, çocuklar için de özel aktiviteler gerçekleştirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON'un Kahramanmaraş'ta depremzedelere yönelik iftar programına ilişkin, şunları kaydetti:

"Depremin ilk gününden beri depremzede vatandaşlarımız ile her daim dayanışma içerisinde olduk. Yurt içi ve yurt dışı teşkilatlarımızla tüm imkanlarımızı seferber ederek acılarımızı paylaşmaya çalıştık. Bugün bu mübarek günde ramazan ayının iklimine uygun bir şekilde yine dayanışmamızın tezahürü olarak depremzede halkımızla kaynaşmaya onların istek ve taleplerini yerinde dinlemeye geldik. Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur sofralarımızla burada olacağız ve yine Hacivat ve Karagöz'den tutun bilgi yarışmalarına kadar çocuklarımız için özel aktiviteler tertipleyeceğiz. Allah'ın izni ile yeniden ayağa kalkana kadar depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz birlikte Türkiye'yiz ve büyük bir milletiz. Asrın felaketinde bunu bir daha görmüş olduk. Kenetlenirsek aşamayacağımız hiçbir zorluk yok. Bunu da yine birlikte aşacağız."

 (AA) 

Berke UlucanBerke Ulucan

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR