6. Türk Moda ve Tekstil Fuarı Açıldı

Kırgızistan'da 6. Türk Moda ve Tekstil Fuarı Açıldı.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 08-09-2022 17:11
 6. Türk Moda ve Tekstil Fuarı Açıldı

 Kumaş, aksesuar, giyim ürünlerinin sergilendiği 6. Türk Moda ve Tekstil Fuarı Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te başladı.

Türk Lider Expo, Kırgız Bi Expo ve Dordoy Birliği iş birliğiyle ülkenin en büyük toptan ve perakende açık pazarı Dordoy'da kurulan fuarın açılışı dolayısıyla tören düzenlendiği belirtildi.

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Hüseyin Koç'un yanı sıra hafif sanayi dernek ve pazar sendika başkanları ile ziyaretçilerin üç gün sürecek fuarın açılışına katıldıkları belirtildi.

Fuarın başarılı geçmesi için iyi dileklerde bulunan katılımcılar, açılışın ardından organizatörlerin eşliğinde hazırlanan stantları gezdi.

Organizatörlerden Natalya Kapelskaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarın her geçen yıl daha fazla ilgi gördüğünü belirtti.

Kapelsyaka, "Bişkek'te günümüzde tüm tekstil ve konfeksiyoncular, Türk kumaşlarını kullanıyor. Onun kalitesine güveniyorlar. Çeşitliliğinden memnun kalıyorlar. Fiyatını uygun görüyorlar." ifadelerinde bulundu.

Lider Expo'nun Genel Müdürü Fazıl Murat Güner de Bişkek'te 2018'den bu yana Türk Moda ve Tekstil Fuarı'nı düzenlediklerini hatırlatarak, fuarın Kırgızistan'da bilinir hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti sözlerinde belirtti.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR